Σερφ στο gazzetta.gr: «Ο Λάνγκφορντ μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό!»

Γιώργος Κούβαρης
Σερφ στο gazzetta.gr: «Ο Λάνγκφορντ μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό!»

bet365

Το gazzetta.gr βρήκε στο Λας Βέγκας τον γνώριμο στο ελληνικό κοινό Σβι Σερφ, προπονητή του Κιθ Λάνγκφορντ στην Μακάμπι Ρισόν Λέζιον και μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αμερικανός λέγοντας ότι θα ταιριάξει απόλυτα στον Παναθηναϊκό!

Μέχρι πρότινος το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού αγωνιζόταν στο Ισραήλ υπό τις οδηγίες του Σβι Σερφ.

Συγκεκριμένα και ύστερα από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στην Κίνα, ο Λάνγκφορντ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα στην Μακάμπι Ρισόν Λέζιον.

Βέβαια στα δύο πρώτα ματς προπονητής ήταν ο Σμούλικ Μπρένερ, τον οποίο αντικατέστησε στις αρχές Απριλίου ο Σερφ.

Ο γνώριμος τεχνικός του ελληνικού κοινού από τη θητεία του σε Άρη, ΠΑΟΚ και Μακεδονικό είναι εκείνος που γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λάνγκφορντ, μιας και αποτέλεσε τον προπονητή του στα τελευταία 10 ματς στο Ισραήλ.

«Όταν ήρθε στην ομάδα είχε κάποιον μικρό τραυματισμό, ωστόσο ήρθε με σκοπό να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει. Δούλεψε πολύ και έδειξε ότι παραμένει ένα δεινός σκόρερ» είπε αρχικά στο gazzetta.gr και συνέχισε:

«Σίγουρα μην περιμένετε να τον δείτε να παίζει 40 λεπτά όπως παλιά. Παρόλα αυτά, με 20 λεπτά συμμετοχής, πραγματικά μπορεί να κάνει την διαφορά στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα και του εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα σεζόν».

Βέβαια, ο «Σβίκα» εξήγησε ότι «πρέπει να καταλάβει ο Κιθ ότι πλέον πρέπει να περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής του. Και θεωρώ ότι το το ξέρει. Δεν έχει καμία σημασία η ηλικία του. Βρίσκεται ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση και φυσικά μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο της EuroLeague. Όπως είπα και πριν μπορεί να κάνει την διαφορά...»

Μπορεί να έχει γίνει λόγος για αντικαταστάτης του Μάικ Τζέιμς, αλλά όπως είπε ο Σερφ «είναι δύο διαφορετικοί παίκτες. Δεν πιστεύω ότι αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ως αντί-Τζέιμς. Ο Λάνγκφορντ μπορεί να κάνει άλλα πράγματα στο παρκέ. Είναι περισσότερο σκόρερ. Δεινός σκόρερ θα έλεγα που μπορεί να κάνει άνω-κάτω οποιαδήποτε άμυνα.»

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Κιθ ήταν, είναι και θα είναι σκόρερ. Ξαναλέω ότι θα ταιριάξει στον Παναθηναϊκό και θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στο διάστημα που αγωνίζεται. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολύ καλή ομάδα, έχει γεμάτο ρόστερ όπως βλέπω με τις κινήσεις που κάνει και ο Λάνγκφορντ είναι κομμάτι που κουμπώσει εξαιρετικά στο παζλ. Βέβαια περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τον Σίνγκλετον ή όποιον άλλον παίκτη επιλέξει ο κόουτς Πασκουάλ για τη θέση του πάουερ φόργουορντ. Πάντως θεωρώ ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στην EuroLeague».

Όσο για τον ίδιο και το ενδεχόμενο να επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα; «Το θέλω! Αν μου γίνει κάποια πρόταση θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να επιστρέψω. Ακόμα βρίσκομαι στους πάγκους και είμαι καλός προπονητής (γέλια)».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα