Επιχείρηση «Γκος» στον ΠΑΟΚ

Επιχείρηση «Γκος» στον ΠΑΟΚ

Επιχείρηση «Γκος» στον ΠΑΟΚ

bet365

Απόψε(9/7) θα γίνει η καταλυτική συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Φιλ Γκος αλλά και με τον ιταλό ατζέντη του Αμερικάνου.

Ηλίας Παπαθεοδώρου και Νίκος Σταυρόπουλος βρίσκονται στο Las Vegas με σκοπό να προχωρήσουν σε απευθείας συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν αλλά και για να «τελειώσουν» το ζήτημα του Φιλ Γκος. Χθες, οι δύο άνδρες συζήτησαν με τον 35χρονο Αμερικανό ο οποίος έχει ρόλο προπονητή (μέλος του επιτελείου) αλλά και παίκτη στους Washington Wizards ενώ έχει δεχθεί πρόταση από τους τελευταίους για σταθερή παρουσία στο τεχνικό επιτελείο του franchise.

Ο Γκος αμφιταλαντεύεται και πολλά θα κριθούν στην προγραμματισμένη συνάντηση που θα γίνει τα ξημερώματα με τους Ηλία Παπαθεοδώρου, Νίκο Σταυρόπουλο. Για την ακρίβεια, οι τρεις άνδρες θα δειπνήσουν, ενώ είναι πολύ πιθανό να είναι «παρών» στη συνάντηση και ο Ιταλός ατζέντης του αθλητή ο οποίος βρίσκεται στο Las Vegas. Είναι προφανές εν τέλει ότι στον ΠΑΟΚ – παράλληλα με 1-2 περιπτώσεις παικτών με τους οποίους είναι σε επαφές και αγωνίζονται στο Las Vegas – έχουν εστιάσει στην υπόθεση του Φιλ Γκος καθώς η παραμονή του στοιχειοθετεί την απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή του αγωνιστικού πλάνου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα