Αλευρογιάννης για «Πάνθηρες»: «Τους περιμένουμε να στηρίξουν την ομάδα»

Αλευρογιάννης για «Πάνθηρες»: «Τους περιμένουμε να στηρίξουν την ομάδα»

bet365

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Θανάση Σκουρτόπουλου από τον Πανιώνιο, έγινε αναφορά και στην αποχή των «Πανθήρων» από τους αγώνες της ομάδας τη νέα σεζόν.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης ρωτήθηκε για το θέμα και απάντησε: «Σας είπα πως λάθη γίνονται από όλους και δεχόμαστε όλοι κριτική για αυτά που κάνουμε. Κι εμείς την δεχόμαστε, όταν αυτή είναι καλοπροαίρετη. Έχουμε βάλει πλάτη για την ομάδα, γιατί τη θέλουμε ενωμένη. Θα φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα κι έχουμε τον καλύτερο κόουτς που υπήρχε. Θέλουμε όλους να αγκαλιάσουν την ομάδα, όχι τα άτομα. Τους περιμένουμε όλους να έρθουν κοντά μας».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής σχολίασε: «Με την αποχώρησή μας από την έδρα, αφού δεν θα παίζουμε πια στη Νέα Σμύρνη, προστίθεται και αυτό το πρόβλημα. Είναι δεδομένο πως είναι παιδιά με διαφορετική κουλτούρα, που ασχολούνται με περισσότερα θέματα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι παραπάνω από την δημιουργία μιας ομάδας που θα τα ξεπεράσει όλα αυτά και θα περιμένει τον κόσμο να έρθει να στηρίξει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα