Παρουσιάστηκε ο Λινάρδος ως Διευθυντής Ακαδημιών στον Πανιώνιο (pics)

Gazzetta team
Παρουσιάστηκε ο Λινάρδος ως Διευθυντής Ακαδημιών στον Πανιώνιο (pics)

bet365

H Επιτροπή Διοίκησης των Ακαδημιών Μπάσκετ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου παρέθεσε συνέντευξη Τύπου ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Νίκου Λινάρδου ως Διευθυντή Ακαδημιών Μπάσκετ.

Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά* σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ενημέρωση των «κυανέρυθρων»

Ο Έφορος και Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Ακαδημιών Μπάσκετ κ. Πάρις Λουτριώτης, καλωσόρισε τους επισήμους και τους δημοσιογράφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και, μαζί και με τα άλλα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης Ακαδημιών Μπάσκετ, κ. Βασίλη Λάζαρη, Οικονομικό Υπεύθυνο, κ. Αντώνη Γκίκα, Υπεύθυνο Τμημάτων και κ. Χάρη Βασιλειάδη, Υπεύθυνο Επικοινωνίας, παρουσίασε τον νέο Διευθυντή Ακαδημιών κ. Νίκο Λινάρδο, έκανε μία αναλυτική παρουσίαση της φιλοσοφίας προσέγγισης και της νέας λειτουργικής δομής των Ακαδημιών, και περιέγραψε και τις αναλυτικές αρμοδιότητες του Διευθυντή Ακαδημιών, στον οποίο ανατίθεται η υλοποίηση της νέας προσέγγισης.

Ο κ. Λουτριώτης επεσήμανε ότι ο βασικός στόχος της νέας διοικητικής διάρθρωσης θα είναι η συνεχής διάδοση και επέκταση του πνεύματος και των αρχών που διέπουν τον Πανιώνιο, εδώ και 128 χρόνια, σε μία προσπάθεια να αναδειχθεί η σημασία που έχει, και πρέπει να παίζει, ο αθλητισμός στην ζωή παιδιών αθλητών και των οικογενειών τους, με αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία , η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, η πίστη σε κοινό σκοπό, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη, που θα είναι βάση της λειτουργίας των Ακαδημιών.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση, ο κ. Λουτριώτης περιέγραψε αναλυτικά την λειτουργική δομή, και την στελέχωση, κυρίως της Προπονητικής Ομάδας, και ανέφερε αναλυτικά και τις ιατρικές ειδικότητες και τους ειδικούς συνεργάτες που θα υποστηρίζουν τις Ακαδημίες.

Ο κ. Λινάρδος ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη της Επιτροπής Διοίκησης εξέφρασε την ικανοποίηση που επανέρχεται στον Πανιώνιο, και επιβεβαίωσε και την προσωπική του πεποίθηση στην αξιοποίηση των ταλέντων αλλά και στην υποστήριξη των δυνατοτήτων των πολλών παιδιών που ήδη είναι στις Ακαδημίες, καθώς και την σημασία, που επεσήμανε ότι θα δώσει, για να μπορούν, όσοι έχουν τα κατάλληλα προσόντα, άμεσα, να μεταπηδήσουν στις ανώτερες ομάδες του Πανιωνίου.

Η Συνέντευξη Τύπου έκλεισε με χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Άρης Μησαϊλίδης και ο παρευρισκόμενος παλαίμαχος αθλητικογράφος και συγγραφέας κ. Πέτρος Λινάρδος. Παραβρέθηκαν και έκαναν σύντομες παρεμβάσεις και σχολίασαν θετικά τις νέες προσπάθειες, και οι κ. Δ. Χανιωτάκης, Γεν. Γραμματέας του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., η κα Ιωάννα Καριοφύλλη, Υπεύθυνη Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ, κ. Π. Τιγκιράκης, οι δημοσιογραφοι Ρήγας Δαρδάλης, ο κ. Γιώργος Βαλαβάνης, και ο GM της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ κ. Χρ. Χριστοδούλου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα