Στην τέταρτη θέση με τους μακροβιότερους παίκτες του Ολυμπιακού ο Σπανούλης

Στην τέταρτη θέση με τους μακροβιότερους παίκτες του Ολυμπιακού ο Σπανούλης

Αντωνία Σπανού
Στην τέταρτη θέση με τους μακροβιότερους παίκτες του Ολυμπιακού ο Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιο του και όταν το ολοκληρώσει θα έχει περάσει 9 χρόνια στα ερυθρόλευκα, γεγονός που τον φέρνει στην τέταρτη θέση με τους μακροβιότερους παίκτες του Ολυμπιακού.

Δεν χρειάστηκαν παρά κάποιες ώρες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης και να δεσμευτεί για την ένατη σεζόν του στα «ερυθρόλευκα».

Ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού όταν πήρε την απόφαση οκτώ χρόνια πριν να περάσει από το πράσινο στο κόκκινο «στρατόπεδο» μπορεί και να μην είχε φανταστεί την εξέλιξη που θα είχε αυτή η μετακίνηση του.

Οκτώ χρόνια μετά και με τον ένατο να έχει ήδη συμφωνηθεί ο Σπανούλης μπαίνει σε μια λίστα με ελάχιστους.

Γίνεται ο τέταρτος μακροβιότερος παίκτης του Ολυμπιακού και μόλις τρεις έχουν περάσει περισσότερες σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Πρώτος στην σχετική λίστα και συνολικά, μαζί με τις δύο σεζόν που πέρασε στο εφηβικό, είναι ο Γιώργος Πρίντεζης που μετρά 16 χρόνια στον Ολυμπιακό, με την επόμενη να είναι η 17η για εκείνον, αφού ξεκίνησε την πορεία του μόλις στα 15 χρόνια.

Δεύτερος στην λίστα είναι είναι ο Αργύρης Καμπούρης που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό 15 χρόνια , ενώ τρίτος στην σχετική λίστα είναι ο Μίλαν Τόμιτς με 13 χρόνια ερυθρόλευκης θητείας ως παίκτης.

Ο Σπανούλης με την ανανέωση του ανεβαίνει στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστα με 9 χρόνια και μαζί καταλαμβάνει και μια σπουδαία τιμή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα