Λοκομοτίβ και Εφές «βλέπουν» Παππά!

Gazzetta team
Λοκομοτίβ και Εφές «βλέπουν» Παππά!

bet365

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν θέλει τον Νίκο Παππά, η Αναντολού Εφές κοιτάζει την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ όμως ο ίδιος περιμένει την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Είναι δεδομένο πως προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό είναι η παραμονή του Νικ Καλάθη στο ρόστερ. Η «επόμενη μέρα» των πρωταθλητών είναι άμεσα εξαρτώμενη από το τι «μέλλει γενέσθαι» με τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, ο οποίος θα δρομολογήσει και όλες τις υπόλοιπες κινήσεις στις τάξεις του «τριφυλλιού». Σε κάθε περίπτωση, τα ανοιχτά μέτωπα είναι αρκετά. Συγκεκριμένα χωρίς συμβόλαιο είναι οι Νικ Καλάθης, Ματ Λοτζέσκι, Κέι Σι Ρίβερς, Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς, Νίκος Παππάς, Ζακ Όγκουστ ενώ ο Παναθηναϊκός έχει οψιόν ανανέωσης με τους Ίαν Βουγιούκα, Κένι Γκέιμπριελ και Μάρκους Ντένμον.

Σε ό,τι αφορά τον Παππά, η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι μεταξύ των ομάδων που εξετάζει την περίπτωσή του. Η «Λόκο» του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν θα συμμετάσχει στην επόμενη EuroLeague αφού δεν τα κατάφερε μέσω της VTB League και θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον 28άχρονο γκαρντ ενώ η περίπτωσή του απασχολεί και την Εφές που μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι με τις προσθήκες των Ροντρίγκ Μπομπουά και Βασίλιε Μίσιτς. Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και περιμένει την πρόταση των «πράσινων» όπου αγωνίζεται από το 2013.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα