Δύσκολη η περίπτωση του Μπλατ, σκέψεις για άλλη λύση

Δύσκολη η περίπτωση του Μπλατ, σκέψεις για άλλη λύση

Δύσκολη η περίπτωση του Μπλατ, σκέψεις για άλλη λύση
Η περίπτωση του Ντέιβιντ Μπλατ είναι αρκετά δύσκολη και στον Ολυμπιακό ενδεχομένως να προχωρήσουν σε αλλαγή στόχου.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα στις μεγάλες διοργανώσεις από κινητό & τάμπλετ με τις συνταγές της Θείας Βίστα!

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή με αρκετά ονόματα να κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν δώσει προτεραιότητα στο θέμα του αντικαταστάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί τον μεγάλο τους πόθο, ωστόσο οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού δεν αφήνουν να διαρρεύσει το παραμικρό με αποτέλεσμα να έχουμε γεμίσει εικασίες και φήμες. Ακόμη και άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί τους καθημερινά δε γνωρίζουν την παραμικρή κίνησή τους, ωστόσο υπάρχει η βεβαιότητα πως θέλουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα αναφερόταν το όνομα του Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος την τελευταία διετία στην Νταρουσάφακα πήρε 3.500.000 δολάρια.

Το συγκεκριμένο νούμερο είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα του πειραϊκού συλλόγου ενώ υπάρχει και μία ακόμη σημαντική δυσκολία.

Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής επιθυμεί να δοκιμάσει ξανά στο ΝΒΑ. Φέτος το όνομά του ακούστηκε για 2-3 ομάδες και ο ίδιος πιστεύει πως την επόμενη σεζόν θα έχει την ευκαιρία να κοουτσάρει ομάδα του ΝΒΑ.

Αυτομάτως τίθεται θέμα διάρκειας στο συμβόλαιό του αφού σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει για προπονητή μόνο για ένα χρόνο. Από την άλλη πλευρά o Μπλατ αν δεν κλείσει στον Ολυμπιακό, το πιθανότερο είναι να μείνει άνεργος αφού δεν υπάρχουν πάγκοι ομάδων αντάξιοι των ικανοτήτων του.

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΛΕΥΣΗ

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι γνωρίζουν πολύ καλά πως η εύρεση προπονητή είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για τον σχηματισμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν και δε θέλουν να καθυστερήσουν. Κατανοώντας τις δυσκολίες στην περίπτωση του Μπλατ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να αλλάξουν στόχο.

Προπονητές του βεληνεκούς του Αμερικανισραηλινού δεν υπάρχουν άλλοι (ο Μεσίνα θεωρεί δεδομένο πως του χρόνου θα είναι head coach σε ομάδα του ΝΒΑ) και αναγκαστικά θα οδηγηθούν σε διαφορετική λύση.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος είναι αυτός που ταιριάζει στα γούστα τους, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι έχουν ήδη αποκλειστεί για διαφορετικούς λόγους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα