Καλάθης: «Θα είναι περήφανος ο Παύλος»!

Καλάθης: «Θα είναι περήφανος ο Παύλος»!

Gazzetta team
Καλάθης: «Θα είναι περήφανος ο Παύλος»!

bet365

Ο Νικ Καλάθης εξήγησησε πως οι «πράσινοι» είναι χαρούμενοι αφού κατέκτησαν το πρωτάθλημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο ενώ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για το μέλλον του.

«Ήταν εύκολο για μένα να παίξω με αυτούς τους συμπαίκτες. Έπαιξα καλά. Για μένα ήταν τιμή να είμαι εδώ και να κάνω όσα μπορώ. Είμαι χαρούμενος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Παλέψαμε σκληρά στο πέμπτο παιχνίδι. Βγήκαμε και όλη η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά. Ο Παππάς, ο Βουγιούκας, ο Ρίβερς, όλοι... Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα για τον Παύλο και για όλα όσα συνέβησαν. Θα είναι περήφανος για εμάς ο Παύλος» εξήγησε μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Ο Καλάθης ρωτήθηκε για το μέλλον του στους «πράσινους» από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται φέτος: «Αυτή τη στιγμή θέλω να πανηγυρίσω με την ομάδα. Υπάρχουν άλλοι 14 παίκτες που θέλουμε να το γιορτάσουμε. Είμαι ενθουσιασμένος που κατέκτησα το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα