Παπαθεοδώρου: «Θα έχω... πελάτη τον Λιμνιάτη»!

Παπαθεοδώρου: «Θα έχω... πελάτη τον Λιμνιάτη»!

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Θα έχω... πελάτη τον Λιμνιάτη»!

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Κολοσσού από τον πρώην συνεργάτη του στις μικρές Εθνικές, Γιώργο Λιμνιάτη.

«Θα τον έχω πελάτη τα επόμενα χρόνια θα τον κερδίζω μέσα - έξω» εξήγησε αστειευόμενος στην κάμερα της ΕΡΤ κι εν συνεχεία πρόσθεσε: «Ο Γιώργος ναι ένα καταπληκτικό παιδί. Έχει συνεργαστεί με πολύ καλούς προπονητές, όπως είναι ο Αντρέα Τρινκιέρι και ο Ηλίας Ζούρος. Μακάρι να πάρει την ευκαιρία. Ο Κολοσσός είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Μακάρι να του δοθεί η ευκαιρία, γιατί του αξίζει».

Παράλληλα ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ελέγξαμε το παιχνίδι από το ξεκίνημα. Δεν ήταν εύκολο σε αυτό το σημείο της σεζόν, να παίζεις για 40 λεπτά με την ίδια συγκέντρωση. Στο τέλος, καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη, κάναμε το 1-0 στη σειρά και προχωράμε για να κατακτήσουμε την τρίτη θέση».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τους Πατρινούς ανέφερε: «Αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε στο χαμηλό σχήμα του Προμηθέα, στα πολλά σουτ τριών πόντων. Έπαιξε με το Φαγιέ στο πέντε και το Λίποβι στο τέσσερα. Βρήκαμε λύσεις με το Μαργαρίτη κοντά στο καλάθι. Οι περιφερειακοί παίκτες μας, ο Γκος, ο Ζάρας και το ώριμο παιχνίδι του Κατσίβελη μας έδωσαν τη νίκη».

Αναφορικά στην απουσία του Χαραλαμπόπουλου λόγω του camp στο Τρεβίζο: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει δώσει πολύ μεγάλο χώρο στον Έλληνα παίκτη. Έχουμε παιδιά, με φιλοδοξία και με μεγάλες προσδοκίες για το ελληνικό μπάσκετ. Δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Το συζητήσαμε με το Βασίλη, η σειρά θα είναι μεγάλη. Ελπίζω να πάει καλά κι εμείς τον περιμένουμε να επιστρέψει και να μας βοηθήσει».

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ σχολίασε το ενδεχόμενο παραμονής του Βαγγέλη Μαργαρίτη: «Εμείς έχουμε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Βαγγέλη. Είναι ο αρχηγός. Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη. Ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Η πρόθεση μας είναι ξεκάθαρη. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι και του χρόνου στην ομάδα μας. Θα περιμένουμε να τελειώσει η σειρά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα