Συνεργασία της ΑΕΚ με τον Άρη Σύρου (pic)

Συνεργασία της ΑΕΚ με τον Άρη Σύρου (pic)

Συνεργασία της ΑΕΚ με τον Άρη Σύρου (pic)

bet365

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων των Ακαδημιών της, η ΑΕΚ αρχίζει συνεργασία με τον Άρη Σύρου, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ ΒC ACADEMY - DRAGAN SAKOTA αποτελεί την κορωνίδα των δραστηριοτήτων της Διοίκησης της ΑΕΚ Β.C.

Βασική προτεραιότητα παραμένει η ανάπτυξη του "Δικτύου" ΑΕΚ το οποίο εξαπλώνεται πανελλαδικά και με ένταση, πολλώ δε μάλλον από την στιγμή, που ο οργανισμός μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο κατέκτησε τίτλους με πανευρωπαϊκή αίγλη, τρόπαια Ανδρών και Τμημάτων Υποδομής, αλλά και διακρίσεις όπως η δημιουργία της ταινίας-έπος "1968", που ξεπέρασε τα σύνορα.

Στο πλαίσιο αυτής της αναπτυξιακής πορείας η "σύζευξη" με τον Άρη Σύρου Β.C., με έμβλημα την "Αρχόντισσα των Κυκλάδων", σε επίπεδο Ακαδημιών. Σήμερα (25/05) στα Γραφεία της "Βασίλισσας" στο Νέο Ηράκλειο, αντιπροσωπεία του Άρη, είχε διεξοδική συζήτηση για το πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν ο προπονητής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Ντράγκαν Σάκοτα, ο πρόεδρος της Eρασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξανδρος Αλεξίου, ο διοικητικός υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής και διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ B.C., Γιώργος Νικολάου και ο υπεύθυνος Ακαδημίας Νάκης Μουρατίδης. Τον Άρη εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης και ο υπεύθυνος Ακαδημίας Λευτέρης Λαζαρίνος, στους οποίους παραδόθηκε ως δώρο μια φανέλα του Μάνι Χάρις με τις υπογραφές όλων των παικτών, καθώς και το DVD και το soundtrack του "1968".

Μεταξύ των δύο πλευρών θα υπογραφεί και επίσημα το "πρωτόκολλο" συνεργασίας, παράλληλα με δράσεις-έκπληξη, το επόμενο διάστημα, και θα κοινοποιηθεί το περιεχόμενο στα ΜΜΕ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα