Παπαθεοδώρου: «Να καταλάβουμε τη διαφορά»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Να καταλάβουμε τη διαφορά»

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ανταγωνιστικός στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στις διαφορές που πρέπει να εντοπίσουν οι παίκτες του.

Αυτή την ώρα, η ομάδα του ΠΑΟΚ προπονείται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην τελευταία της προπόνηση πριν τον δεύτερο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με δηλώσεις του στο www.paokbc.gr στάθηκε στον πρώτο αγώνα, αλλά και στα στοιχεία που δεν είχε η ομάδα του. «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό για μας μετά τον πρώτο αγώνα, είναι πως καταλάβαμε την διαφορά στην επιθετικότητα, στην αθλητικότητα που έχει μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό και ειδικά στο γήπεδό της. Άρα θα πρέπει να προσαρμοστούμε από την αρχή του αγώνα στην πίεση που θα μας ασκήσει ο αντίπαλος. Πρόκειται για μία ομάδα με αθλητικούς γκαρντ, είναι μία ομάδα που τρέχει και πιέζει πολύ καλά τον αντίπαλο και συνεπώς η προσαρμογή μας σε αυτό τον τρόπο του παιχνιδιού θα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να διορθώσουμε και το πιο σημαντικό για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του αγώνα», δήλωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα