Το αποχαιρετιστήριο γεύμα της Κύμης (pics)

Gazzetta team
Το αποχαιρετιστήριο γεύμα της Κύμης (pics)

bet365

Άπαντες από την ομάδα της Κύμης συναντήθηκαν για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν και δείπνησαν σε ευχάριστο κλίμα.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Χιούστον Ρόκετς, αν ο Στέφεν Κάρι αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Η τελευταία συγκέντρωση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης για την σεζόν 2017/18 πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο Daluz στην Χαλκίδα. Σύσσωμη η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες και το διοικητικό προσωπικό της ομάδας μας δείπνισαν για τελευταία φορά όλοι μαζί φέτος, με το κλίμα να είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο. Μετά το τέλος του δείπνου ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Ιωάννης Θεοδώρου και ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου πήραν τον λόγο, δηλώνοντας απολύτως ευχαριστημένοι από την φετινή εικόνα της Κύμης στο πρωτάθλημα και ευχαριστώντας θερμά όλα τα μέλη της ομάδας. Τόνισαν ιδιαιτέρως το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε στον Σύλλογο και επισήμαναν σε όλους τους παίκτες ότι τους θεωρούν μέλη της οικογένειας της Κύμης και ότι θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι σε αυτήν. Στο τέλος ο πρόεδρος ανέφερε ότι θα ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με όλο το επιτελείο και όλους τους παίκτες για να συζητήσουν για το μέλλον τους στην ομάδα.

Στην συνέχεια απεύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό όλοι οι παίκτες, οι οποίοι σε γενικές γραμμές στάθηκαν στο πόσο δεμένοι ήταν ως σύνολο και στο εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ τους, αλλά και με το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση. Όπως ανέφεραν οι πιο έμπειροι παίκτες, αυτό που συνάντησαν φέτος στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης είναι κάτι που πολύ σπάνια μπορεί να συναντήσει κάποιος αθλητής στην καριέρα του και ευχήθηκαν στους νεότερους να είναι πάντα τυχεροί και να βρίσκουν πάντα παρόμοιες συνθήκες στις ομάδες που θα αγωνιστούν μέχρι το τέλος της καριέρας τους. Στο τέλος της βραδιάς, μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, διοίκηση, προπονητές και παίκτες αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλο, καθώς από σήμερα άρχισαν και επισήμως οι καλοκαιρινές διακοπές τους. Δεν παρέλειψαν βεβαίως να ευχηθούν εις το επανιδείν...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα