Πέτεγουεϊ: «Ο παίκτης δεν κοιτάζει μπάτζετ και λεφτά»

Πέτεγουεϊ: «Ο παίκτης δεν κοιτάζει μπάτζετ και λεφτά»

bet365

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ έβαλε τη σφραγίδα του στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ κι έδωσε χαρακτηριστική απάντηση όταν ρωτήθηκε για τις σημαντικές διαφορές μεταξύ των μπάτζετ των δύο ομάδων.

Από τον Αμερικανό ζητήθηκε να ερμηνεύσει τις τρεις νίκες του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ παρότι η «Ένωση» διαθέτει υπερδιπλάσιο μπάτζετ. «Όταν ένας παίκτης μπαίνει στο γήπεδο δεν τον ενδιαφέρει το μπάτζετ του αντιπάλου ή αν ο αντίπαλος του παίρνει ένα εκατομμύρια δολάρια κι αυτός εκατό χιλιάδες δολάρια. Και οι δύο πρέπει να μπουν και να παίξουν μπάσκετ. Τους κερδίσαμε τρεις φορές που σημαίνει ότι πετύχαμε», είπε.

Σε ερώτηση για την απόδοσή του και το γεγονός ότι παρουσιάζει αυξομειώσεις, απάντησε: «Όλοι οι παίκτες, χρειάζεται να βρουν ρυθμό. Θα έλεγα ότι είμαι ένας παίκτης που όταν μπαίνει στο γήπεδο αλλάζει την ενέργεια και τον ρυθμό του αγώνα. Είτε μέσα από διαδοχικά καλάθια ή κάνοντας πράγματα που έχουν αξία σε κάθε σημείο του γηπέδου».

Σχετικά με την κυριαρχία της ομάδας του μετά το 25ο λεπτό σημείωσε ότι… «μέχρι τότε απλά ανταλλάσσαμε καλάθια. Μετά από εκείνο το σημείο αποφασίσαμε να συγκεντρωθούμε στην άμυνα, σταματήσαμε επιθέσεις του αντιπάλου και μέσα από την άμυνά μας τρέξαμε στην επίθεση. Εκεί πιστεύω ότι άλλαξε το παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα