Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ ενόψει ΓΣΛ-Φάρου

Gazzetta team
Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ ενόψει ΓΣΛ-Φάρου

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΓΣΛ-Φάρο (13/05, 17:00), με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να δηλώνει πως θέλει να δει την ομάδα έτοιμη, ενόψει playoffs.

Με την προπόνηση που πραγματοποιήσουμε νωρίς το απόγευμα στο «PAOK Sports Arena» ολοκλήρωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Basket League με την θεσσαλική ομάδα.

Το σημερινό (12/05) πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την προβολή βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση τακτικής της ομάδας και με την συμμετοχή όλων των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο 42χρονος προπονητής μιλώντας για τον αγώνα τόνισε: «Θέλουμε να τελειώσουμε με νίκη την κανονική περίοδο, να διευρύνουμε το μεγάλο σερί που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια και ταυτόχρονα να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα playoffs, που ξεκινούν την επόμενη Τετάρτη. Άρα πρέπει να εκτελέσουμε και την άμυνα, αλλά και την επίθεσή μας σε πολύ υψηλό επίπεδο, να είμαστε αποτελεσματικοί στις δύο πλευρές του γηπέδου για να τελειώσουμε την κανονική περίοδο με νίκη, αλλά και για να δοκιμάσουμε κάποια τελευταία πράγματα πριν από την είσοδό μας στα playoffs».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα