«Άναψε» φωτιές η φωτογραφία του Ουίλτζερ στο instagram! (pics)

«Άναψε» φωτιές η φωτογραφία του Ουίλτζερ στο instagram! (pics)

Gazzetta team
«Άναψε» φωτιές η φωτογραφία του Ουίλτζερ στο instagram! (pics)
Φίλος του Ολυμπιακού έριξε... κράξιμο στο προφίλ του Κάιλ Ουίλτζερ, με αφορμή μια φωτογραφία, και η κοπέλα του τον έβαλε στη θέση του.

Τι κι αν ήταν στο νερό; Ο Κάιλ Ουίλτζερ... άναψε φωτιές με την φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Ο Καναδός φόργουορντ με τον Τζαμέλ ΜακΛιν εκμεταλλεύτηκαν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Τορόντο Ράπτορς - Κλίβελαντ Καβαλίερς, αν ο Λεμπρόν Τζέιμς αναδειχεθεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 25χρονος παίκτης έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram, πειράζοντας τον συμπαίκτη του και λέγοντας «Θα αφήσεις έτσι απλά τον φίλο σου να πνιγεί;».

Κάποιος φίλαθλος, όμως, του Ολυμπιακού δεν το βρήκε τόσο αστείο κι έκανε... πέσιμο.

«Η σεζόν δεν έχει τελειώσει παιδιά. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και να γ@@ τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι ώρα για μπάνια και διακοπές».

Η αντίδραση της συντρόφου του Ουίλτζερ, Τσαρντάι, ήταν άμεση: «Μια βόλτα 3 ωρών με το σκάφος σε ΡΕΠΟ δεν θεωρείται διακοπές. Μπορούν ακόμα να ζήσουν τη ζωή τους σε ένα ρεπό που άξιζαν. Ευχαριστούμε για την γνώμη σου πάντως».

Ο ίδιος αποκρίθηκε: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι πιο απαιτητικοί στον κόσμο και ο εγωισμός και η περηφάνια μας έχουν πληγεί μετά τον αποκλεισμό από την Ζαλγκίρις. Ξέρω πως όλοι οι παίκτες είναι επαγγελματίες και κάνουν την δουλειά τους, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Οι παίκτες πρέπει να το σεβαστούν αυτό και να μην προκαλούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ευχαριστώ για την απάντησή σου επίσης».

Η αρραβωνιαστικιά του Καναδού, όμως, σχολίασε ξανά: «Έχεις δίκιο. Πρέπει να κάθονται και να κοιτούν ένα τοίχο όλη μέρα αντί να έχουν ζωή και έξω από το μπάσκετ επειδή αυτό είναι "ασεβές" για τους οπαδούς. Προπονούνται και... λιώνουν κάθε ημέρα για τους οπαδούς και την ομάδα τους, προς Θεού να μην έχουν μια χαλαρή ημέρα σε διήμερο ρεπό. Μέχρι να γίνεις επαγγελματίας και να περάσεις από αυτό, δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψή σου. Αυτοί οι τύποι περνούν περισσότερα από όσα θα δεις ποτέ. Αγαπούν τους φιλάθλους τους, μην το μπερδεύεις αυτό».

«Πιθανόν δεν κατάλαβες γιατί τα έγραψα όλα αυτά. Δεν με νοιάζει και δεν έχω πρόβλημα αν οι παίκτες πάνε για μπάνιο ή για βόλτα με το σκάφος στο ρεπό τους. Αλλά μην το δημοσιοποιείς στο ινσταγραμ λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας. Δυστυχώς, δεν ξέρετε τι σημαίνει ο Ολυμπιακός», ήταν το σχόλιο του φιλάθλου, ο οποίος δεν βρήκε πολλούς υποστηρικτές.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα