Παπαθεοδώρου: «Ανεπίτρεπτο το διάστημα της διακοπής»

Παπαθεοδώρου: «Ανεπίτρεπτο το διάστημα της διακοπής»

Παπαθεοδώρου: «Ανεπίτρεπτο το διάστημα της διακοπής»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την οποία απέδωσε στην εξέλιξη της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στη διακοπή μετά την 23η αγωνιστική τονίζοντας ότι στο Πρωτάθλημα δεν παίζουν δύο ομάδες.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο προπονητής του Δικεφάλου στάθηκε και στις απουσίες που είχε να διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ λέγοντας ότι… «οι απουσίες ήταν σημαντικές σίγουρα. Και ο Κόνιαρης και ο Τζόουνς είναι σημαντικοί για εμάς, αλλά είχαμε πει ότι έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους», είπε και αναφέρθηκε στον στόχο της χρονιάς. «Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερο και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι πολύ σημαντικό το ότι τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι κάθε παιχνίδι που έρχεται δεν γυρνάει πίσω. Θέλουμε να τερματίσουμε στην τετράδα και μέσα από νίκες όπως αυτή απέναντι στην ΑΕΚ έρχεται και η ωρίμανση της ομάδας ενώ φαίνεται και η εξέλιξή της. Χτίζει κάποια πράγματα με βάση τα προβλήματα που είχε και είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να τα διορθώνεις. Η ομάδα εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα κι αυτό πρέπει να κρατήσουμε».

Ρωτήθηκε για τα στοιχεία που μπορεί να κρατήσει. «Όλοι έχουμε τους ίδιους στόχους, όπως είπα και πριν όλοι θέλουν να εξελιχθούν με αυτή την ομάδα. Το πιο σημαντικό συστατικό είναι το μέταλλο που έχει η ομάδα. Έχει την ίδια ενέργεια και συγκέντρωση με τις ομάδες που έπαιζαν τόσο καιρό ένα παιχνίδι την ομάδα». Σε ότι αφορά τον αγώνα με το Λαύριο, σημείωσε ότι… «είναι μια αθλητική ομάδα, έχει συγκεκριμένο τρόπο άμυνας και ικανότητα στη δημιουργία από παίκτες όπως ο Μουρ και ο Νίξον».

Σε ερώτηση για τα δικά του συναισθήματα στάθηκε κυρίως στον χρόνο που χρειάζεται κάθε άνθρωπος και κάθε ομάδα. «Όλοι χρειαζόμαστε το χρόνο μας. Ο προπονητής να προσαρμοστεί στο υλικό που έχει και ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Η νίκη είναι βάλσαμο για όλους και όλοι νιώθουν χαρούμενοι. Θεωρώ ότι αντιδράσαμε πολύ καλά σε δύσκολες καταστάσεις και εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στο μεγάλο διάστημα της διακοπής το οποίο χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο. «Είναι κακό από τη στιγμή που έχει συγκέντρωση και ρυθμό η ομάδα. Θα μας επηρεάσει σίγουρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε. Είναι ανεπίτρεπτα μεγάλη η διακοπή και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Δεν παίζουν μόνο 2 ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι εμείς παίζουμε κι έχουμε συγκεκριμένους στόχους και θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε όλες ομάδες του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο τόνισε ότι «θεωρώ ότι δεν μπορεί να αλλάξει δραματικά κάτι. Όλες οι ομάδες που έχουν διπλές υποχρεώσεις έχουν και τα πάνω και τα κάτω τους. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον ίδιο ρυθμό και να έχεις διάρκεια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε και να προσαρμοστούμε και στις 2 διοργανώσεις. Θεωρώ ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις και να έχουμε καλύτερη παρουσία από ότι είχαμε φέτος. Αυτό δεν μας απασχολεί όμως. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και μετά θα κάνουμε τις εκτιμήσεις μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα