Καλαμπάκος: «Θα παίξουμε... φανατισμένα και θα κάνουμε τη σούμα»

Κάτια Πετροπούλου
Καλαμπάκος: «Θα παίξουμε... φανατισμένα και θα κάνουμε τη σούμα»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε για την νίκη επί του ΓΣΛ-Φάρου (73-55) και έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Κοροίβου.

Ο προπονητής της ομάδας της Αμαλιάδας υποστήριξε στην Συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε διάθεση, είχαμε πείσμα, είχαμε θέληση και το κυριότερο ότι ερχόμασταν από μία πολύ κακή ψυχολογία το τελευταίο διάστημα και ευτυχώς βρεθήκαμε έτοιμοι και αποφασισμένοι. Δείξαμε πάθος, διάθεση και θέληση.

Έχουμε τέσσερα παιχνίδια, θα παίξουμε εμείς όσο μπορούμε καλύτερα, όσο μπορούμε πιο φανατισμένα, ότι μπορούμε να κάνουμε και στο τέλος θα κάνουμε την σούμα. Να πω συγχαρητήρια στον Θανάση, γιατί έχει περάσει ένα λούκι πάρα πολύ καιρό με την ομάδα της Λάρισας, άρα είναι άξιος συγχαρητηρίων που έχει φτάσει την ομάδα ένα βήμα για να σωθεί.

Εμείς κάναμε μία νίκη που θέλαμε και θα δούμε και τα άλλα αποτελέσματα, ελπίζουμε αυτή μας η εμφάνιση να είναι η αρχή καλύτερων πραγμάτων. Στην Αμαλιάδα αυτή η ομάδα παρουσιάζεται κάπως αλλιώς, με καλύτερη διάθεση, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ευτυχώς αυτό έγινε και σήμερα. Χάρηκα που όλα τα παιδιά σήμερα ήταν αποφασισμένα, ακόμη και στον πάγκο. Νομίζω είμαστε σε καλή φάση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα