Σάκοτα: «'Εγινε προσπάθεια με τον Ολυμπιακό να αλλάξουμε μέρα στο ματς»

Κάτια Πετροπούλου
Σάκοτα: «'Εγινε προσπάθεια με τον Ολυμπιακό να αλλάξουμε μέρα στο ματς»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Ολυμπιακού, ενώ μίλησε και για την κατάσταση του Μάνι Χάρις.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ενόψει των δύο μεγάλων παιχνιδιών που μας περιμένουν, κι εμάς και τον Ολυμπιακό, έγινε ένα καλό ματς. Ναι μεν παίξαμε όπως πάντα για να κερδίσουμε, αλλά προσέχαμε και τς συμμετοχές. Υπήρχαν κάποια κομμάτια στο παιχνίδι που ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι, αλλά είχαμε αδυναμία στα πικ εν ρολ και iso στην άμυνα. Πρέπει να τα διορθώσουμε, γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Ελπίζω κι εμείς να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την κατάσταση του Μάνι Χάρις σχολίασε: «Ο Χάρις έχει τενοντίτιδα εδώ και καιρό και ήταν ευκαιρία να ξεκουραστεί. Προσπάθησε στην προπόνηση, αλλά ταλαιπωρείται».

Για το αν προτιμά παιχνίδια σαν αυτό με τον Ολυμπιακό ή πιο... χαλαρά, πριν από την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση, δήλωσε: «Το καλύτερο θα ήταν να μην παίξουμε καθόλου έναν αγώνα. Έγινε προσπάθεια να μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό να μην παίξουμε το παιχνίδι. Δεν υπήρχε όμως ημερομηνία μετά. Το εράσαμε χωρίς τραυματισμούς, πάλι καλά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα