Σε απολογία ο Τσούπκοβιτς και μήνυμα Αλευρογιάννη σε παίκτες!

Σε απολογία ο Τσούπκοβιτς και μήνυμα Αλευρογιάννη σε παίκτες!

bet365

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης τόνισε στους παίκτες του Πανιωνίου πως «κρατούν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους», ενώ ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς κλήθηκε σε απολογία, για το επεισόδιο που είχε με τον Μανωλόπουλο στην Κύμη.

Την προπόνηση του Πανιωνίου επισκέφθηκε ο Σταύρος Αλευρογιάννης και μίλησε σε παίκτες και προπονητές, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Basket League.

Ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με το Λαύριο (31/03, 18:30) στη Νέα Σμύρνη, ο μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «Πλέον μόνο όσο νικάμε, θα ζούμε. Κάθε παιχνίδι μας είναι χωρίς αύριο. Κρατάτε τις τύχες της ομάδας στα χέρια σας. Όσο μεγάλη πίεση και άγχος να έχετε, πρέπει να το διαχειριστείτε. Μόνη επιλογή είναι η νίκη και το "πρέπει" είναι τεράστιο. Πιστεύω σε εσάς».

Επίσης, έγινε αυστηρή επίπληξη στον Σλάβεν Τσούπκοβιτς για την απώλεια της ψυχραιμίας του στο ματς με την Κύμη - αποβλήθηκε μετά από επεισόδιο με τον Μανωλόπουλο - και θα εφαρμοστεί ο εσωτερικός κανονισμός για θέματα πειθαρχίας στην περίπτωσή του. Ακόμη, ο Σέρβος ψηλός κλήθηκε σε απολογία την Παρασκευή (30/03).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα