Βετούλας: «Έπρεπε να το κερδίσουμε πάση θυσία»

Gazzetta team
Βετούλας: «Έπρεπε να το κερδίσουμε πάση θυσία»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας χάρηκε με τη νίκη, αλλά ακόμη υπάρχουν θέματα προς διόρθωση στην ομάδα του Ρεθύμνου.

Οι δηλώσεις του προπονητή της κρητικής ομάδας...

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα της Λάρισας. Θεωρώ ότι με όλα τα προβλήματα της φετινής χρονιάς πολλές ομάδες στη θέση τους θα τα είχαν παρατήσει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες. Σίγουρα η έλευση του Μπαρτ την έχει βοηθήσει στην ικανότητα του ένας εναντίον ενός και της δίνει ποιότητα.

Για μας ήταν ένα ματς που έπρεπε να το κερδίσουμε πάση θυσία, λόγω των 5 συνεχόμενων ηττών, ενώ πολλές από αυτές ήρθαν στο τέλος και στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το καταφέραμε. Όμως, ακόμη και σήμερα θα πω ότι όταν η ομάδα κερδίζει 8 πόντους και έχουμε ενάμιση λεπτό για το τέλος, σουτάρουμε τρίποντο στα 10 δευτερόλεπτα ή κάνουμε λάθος επιλογές. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί παίκτες όπως ο Μπαρτ μπορεί να σου κάνουν τη ζημιά. Παρ’ όλα αυτά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ενώ στη συνέχεια θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα