Καλαμπάκος σε Λυκογιάννη: «Να λύσουμε τα υπαρξιακά μας»!

Κάτια Πετροπούλου
Καλαμπάκος σε Λυκογιάννη: «Να λύσουμε τα υπαρξιακά μας»!

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος έδωσε μια απολαυστική απάντηση στον Άρη Λυκογιάννη, μετά τη νίκη του Κολλοσού επί του Κοροίβου (86-71).

Ο προπονητής του Κοροίβου ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Προσπαθήσαμε να προστατέψουμε την τακτική που είχαμε, για να έχουμε αρμονία. Ήμασταν αρκετά τυχεροί, γιατί βάλαμε μεγάλα σουτ για 20 λεπτά. Δεν τα καταφέραμε κι έπαιξε ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο ο Κολοσσός, εγκλωβιστήκαμε και δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι. Έχυμε παράπονο, γιατί δεν αντιδράσαμε όταν σκλήρυνε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο, ίσως δεν είχαμε και τα κουράγια. Έτσι όπως έληξε το σκορ, αδικείται η όλη προσπάθειά μας.

Προσπάθησαν να μας φθείρουν κοντά στο καλάθι, κλείσαμε πολύ, έβαλαν εύκολα σουτ, όπως ο Παπαδάκης. Έπαιξαν εξυπνα, εμείς μείναμε στη χαρά του πρώτου μέρους. Μας στοίχισε. Ακολούθησαν οι διαιτητές στη σκληρότητα, κι εμείς όχι. Κι είναι άδικο».

Ο Καλαμπάκος κλήθηκε να απαντήσει και στα σχόλια του Λυκογιάννη, ο οποίος υποστήριξε πως υπάρχει έλλειψη σεβασμού, όποτε η ομάδα του επισκέπτεται την Αμαλιάδα: «Εμένα είναι η 2η χρονιά μου εδώ, δεν ξέρω τι έχει γίνει στα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχει μια ανησυχία, μια κόντρα μεταξύ των ομάδων. Σε εμάς στην Ήλιδα δεν έγιναν τρομερά πράγματα. Ο Λυκογιάννης λέει ότι τον έβρισαν. Το ίδιο μπορούν να πουν και οι δικοί μου για σήμερα. Είναι ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ χωρίς λόγο. Είναι δύο επαρχιακές ομάδες. Τέτοια μικρά προβληματάκια πρέπει να τα ύνουμε. Να λύσουμε τα υπαρξιακά μας βασικά και μετά να προσεγγίσουμε αναλόγως την κατάσταση. Με τον Λυκογιάννη είμαστε φίλοι. Πού θυμάσαι τι έγινε πέρυσι και κρατάς και τεφτέρι!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα