Κρουμπάλι: «Ο τραυματισμός και το All-Star Game»

Κρουμπάλι: «Ο τραυματισμός και το All-Star Game»

Κρουμπάλι: «Ο τραυματισμός και το All-Star Game»

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Κύμης (15/2, 18:15) και ο Ουσμάν Κρουμπάλι υπενθύμισε πως οι Κουμιώτες είναι μια σκληρή ομάδα, ειδικά στην έδρα τους.  

Το blog του Ουσμάν Κρουμπάλι στο esake.gr

«Γεια σας φίλοι μου, 

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Κύμη. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σ΄αυτόν θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου για να φτάσουμε στη νίκη. Η Κύμη είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της και έτσι θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι. 

Δυστυχώς για μένα και την ομάδα, προέκυψε ένας τραυματισμός στην προπόνηση της Τρίτης και έτσι θα ακολουθήσω την ομάδα περισσότερο για να την στηρίξω ψυχολογικά, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των συμπαικτών μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν. 

Μετά το παιχνίδι υπάρχει μια μεγάλη διακοπή λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων. Αυτό που έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη ως παίκτες είναι η πνευματική ξεκούραση. Δεν θα είναι μια περίοδος διακοπών, θα πρέπει να δουλέψουμε τόσο ως ομάδα, όσο και ατομικά. Είναι μια νέα κατάσταση που δημιουργείται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τη διακοπή και εμείς θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο παρακολούθησα το All Star Game της Basket League. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον παίκτη της ομάδας μας, τον Αντώνη Κόνιαρη, που πήρε τον διαγωνισμό των τριπόντων, αλλά και τον Στεφάν Μούντι που έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα! Βέβαια, περιμένω και το All Star Game του ΝΒΑ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο»!

Best of internet