Με Πάντερ, χωρίς Λαρεντζάκη η προπόνηση της ΑΕΚ

Με Πάντερ, χωρίς Λαρεντζάκη η προπόνηση της ΑΕΚ

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Με Πάντερ, χωρίς Λαρεντζάκη η προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν προπονήθηκε και θα χάσει την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο. Γυμνάστηκε ο Κέβιν Πάντερ.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν ταξίδεψε στην Κρήτη για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Ταξιδεύουν οι Πάντερ, Χάρις και Βασιλόπουλος στην Κρήτη, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρει, «Δίχως τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη ταξιδεύει η αποστολή για Κρήτη. Ο διεθνής γκαρντ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στους κοιλιακούς, ως εκ τούτου παρέμεινε στην Αθήνα και υποβάλλεται σε εντατική θεραπευτική αγωγή.

Εκτός προπόνησης τέθηκε σήμερα (12/02) και ο Μάνι Χάρις, που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Χάρις και Βασιλόπουλος θα ακολουθήσουν την αποστολή. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ B.C., οπότε και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριληφθούν στη δωδεκάδα της αναμέτρησης με Ρέθυμνο.

Ο Κέβιν Πάντερ προπονήθηκε κανονικά, κι αφού προηγουμένως υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Θα ταξιδέψει στην Κρήτη, αλλά είναι αμφίβολο αν θα κάνει ντεμπούτο αύριο Τρίτη (13/02).»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα