Τσαϊρέλης: «Μας κρατάει η σχέση μεταξύ των παικτών»

Gazzetta team
Τσαϊρέλης: «Μας κρατάει η σχέση μεταξύ των παικτών»

bet365

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του για τη φετινή σεζόν και μετά την ήττα από την ΑΕΚ αναφέρθηκε στις σχέσεις μεταξύ των παικτών που κρατούν όρθια την ομάδα.

«Μας κρατάει η σχέση μεταξύ των παικτών. Κακά τα ψέματα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, εμείς παίζουμε στα όρια των αντοχών μας και προσπαθούμε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφη και ανταγωνιστική ομάδα. Είναι μια δύσκολη κατάσταση και ό,τι παιχνίδι κερδίσουμε είναι κέρδος», είπε.

Σχετικά με το παιχνίδι, σημείωσε; «Πιστεύαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και το αποδείξαμε από το πρώτο έως το 35’ όπου με εξαίρεση κάποια διαστήματα στο δεύτερο δεκάλεπτο παίκξαμε καταπληκτικά. Στο τέλος δεν αντέξαμε, κάναμε λάθη, δεν τελειώσαμε φάσεις που θα έπρεπε να τις είχαμε τελειώσει και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Θεωρώ όμως ότι παίξαμε όσο καλύτερα γινόταν», είπε και συμπλήρωσε: «Γενικά έχουμε πρόβλημα στον τομέα της συγκέντρωσης. Δεν ξέρω γιατί αλλά συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια και μας έχει στοιχίσει. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα