Σκουρτόπουλος: «Μία εκτός έδρας νίκη θα είναι πολύ σημαντική»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σκουρτόπουλος: «Μία εκτός έδρας νίκη θα είναι πολύ σημαντική»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στην ήττα από τον Πανιώνιο και στην κενή θέση ξένου που υπάρχει.

Οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου μετά την ήττα του ΓΣΛ Φάρου στη Νέα Σμύρνη...

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, όπως αναμενόταν. Οι δύο αντίπαλοι ήθελαν πολύ το αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος νίκησε δίκαια. Βρήκε τον τρόπο να πετύχει κάποιους εύκολος πόντους, κάτι που εμείς δεν το είχαμε. Το δεύτερο σημαντικό κομμάτι είναι πως στα σημεία που εμείς προσπαθήσαμε να προσπεράσουμε στο σκορ δεν διαχειριστήκαμε καλά την επίθεση μας. Χάσαμε κάποια εύκολα σουτ, μπάλες κάτω από το καλάθι. Δεν ήταν ισορροπημένη η επίθεση και ως αποτέλεσμα δεν χάσαμε μόνο τα σουτ, αλλά δώσαμε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να βρήκε εύκολα καλάθια στο transition παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά κρατήσαμε την διαφορά. Όλα είναι σημαντικά, δεν πρέπει να τα παραβλέπουμε. Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και όπως και σήμερα θα επιδιώξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στα εκτός έδρας παιχνίδια, γιατί οι εκτός έδρας αγώνες μας είναι με ομάδες ίδιου επιπέδου. Εάν καταφέρουμε να πάρουμε έστω και ένα εκτός έδρας παιχνίδι, θα είναι μια εξαιρετικά σημαντική νίκη, που ίσως θα τελειώσει και την χρονιά για μας.

Όσον αφορά στα προβλήματα της ομάδας δεν θέλω να αναφερθώ. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και πιστεύω ότι και οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν να δώσουν τις λύσεις. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο, στον Βαγγέλη και σε όλα τα παιδιά και προχωράμε».

Για το εάν έχει «κλείσει» το ρόστερ: «Κανονικά έχουμε άλλη μια θέση ξένου. Δεν θα κάνουμε κάτι. Οι λόγοι είναι δύο: Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, αργότερα και δεύτερον μπορεί να χάσουμε κάποιον παίκτη. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να καλύψουμε την απώλεια. Οπότε περιμένουμε. Ήδη είχαμε την απώλεια του Ουέαρ, που μας αιφνιδίασε. Ήταν ο μόνος παίκτης που μας αιφνιδίασε, οι υπόλοιποι οι οποίοι έφυγαν προηγουμένως, δεν μας επηρέασαν ούτε αγωνιστικά, ούτε και ως ομάδα. Ήταν εκτός ομάδας ούτως ή άλλως.

Ο Κέβιν, όμως, μας «πόνεσε» και επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο ανά πάσα στιγμή και λόγω των θεμάτων που έχουμε, κάποιο παιδί να βρει μια πραγματικά πολύ καλή προσφορά, εμείς πρέπει να έχουμε μια θέση. Οπότε δώδεκα παίκτες με τον Μπάλογκαν που ήρθε και είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, όπως και ο Τι Τζέι Φένερ, και πιστεύουμε ότι θα γίνουμε πολύ πιο δυνατοί στην συνέχεια και θα καταφέρουμε να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε για να κλείσουμε την χρονιά επιτυχημένα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα