Τακιανός: «Υπήρξαν αστάθμητοι παράγοντες»

Κάτια Πετροπούλου
Τακιανός: «Υπήρξαν αστάθμητοι παράγοντες»

bet365

Ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στις ατυχίες των Τρικάλων στο ματς με την ΑΕΚ, και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει και μια μεγάλη νίκη στη συνέχεια, πέρα από αυτές που χρειάζεται.

Ο προπονητής των Τρικάλων υποστήριξε μετά το ματς: «Καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εμείς, παίζοντας ένα παιχνίδι αυτή την στιγμή, έχοντας συνειδητοποιήσει από πριν ποιος είναι ο αντίπαλός μας, θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα.

Σε ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα, τα καταφέραμε. Υπήρχαν κάποια προβλήματα στην αμυντική μας λειτουργία, στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεχθήκαμε 45 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο, όσο περνούσε ο χρόνος, μπορούσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Αυτό που κανένας δεν μπόρεσε να προβλέψει, ήταν οι αστάθμητοι παράγοντες που δημιουργήθηκαν, όπως τα 5 φάουλ του Κανάτσεβιτς με την τεχνική ποινή, ο τραυματισμός του Τέγιτς που δεν μπόρεσε να παίξει ξανά και ο τραυματισμός του Χατζηνικόλα, που μας έδωσε πνοή όταν μπήκε μέσα.

Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε πράγματα από τον συγκεκριμένο παίκτη, σε άμυνα και επίθεση. Από εκεί και πέρα, προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις. Το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ της ΑΕΚ και το υψηλό επίπεδο εμπειρίας που έχουν, όλα αυτά μαζί, δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε, ή ακόμα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα υπό κατασκευή στο ρόστερ.

Πρέπει να μπορέσουμε να είμαστε συνεπείς για 40 λεπτά. Για εμάς θα πρέπει να είναι σαφές προς όλους, ότι μένοντας ένας γύρος, ζητάμε νίκες που θα μας κρατήσουν στην κατηγορία και αν κάποιος θεωρήσει ότι έχουμε την πολυτέλεια να σημαδέψουμε συγκεκριμένα παιχνίδια, εγώ θα έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε και έξτρα μεγάλη νίκη. Δουλεύουμε σκληρά, θα έρθουν οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, είναι να ενημερωθώ πότε θα γυρίσουν οι τραυματίες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα