Γκέιμπριελ αντί Λοτζέσκι στην Basket League!

Γκέιμπριελ αντί Λοτζέσκι στην Basket League!

Γιώργος Κούβαρης
Γκέιμπριελ αντί Λοτζέσκι στην Basket League!

bet365

O Κένι Γκέιμπριελ επιστρέφει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα της Basket League αφού παίρνει τη θέση του Ματ Λοτζέσκι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πρασίνων» θα είναι εκείνος που θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με το Λαύριο το απόγευμα της Δευτέρας (22/1, 19:00) η οποία θα ρίξει και την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Basket League.

Ο Κένι Γκέιμπριελ θα πάρει τη θέση του Ματ Λοτζέσκι, αφού ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα για αλλαγή μέχρι το τέλος του α' γύρου.

Βέβαια ίσως να μην... κρατήσει για πολύ, αφού αυτό μπορεί να αλλάξει από την επόμενη κόλας μέρα του αγώνα, μιας και ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και οι νταμπλούχοι θα έχουν άλλες τρεις αλλαγές!

Όπερ και σημαίνει ότι μπορεί να επαναφέρουν τον Λοτζέσκι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 29 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ υπάρχει ήδη το όνομα του Γκέιμπριελ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και όχι αυτό του Λοτζέσκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα