Στην πόρτα της εξόδου ο Ελόνου

Στην πόρτα της εξόδου ο Ελόνου

Κάτια Πετροπούλου
Στην πόρτα της εξόδου ο Ελόνου

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν χρησιμοποίησε ούτε ένα λεπτό τον Τσινεμέλου Ελόνου στο ματς με την Κύμη, δίνοντάς του το μήνυμα πως δεν τον υπολογίζει.

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Ελόνου!

Ο Νιγηριανός σέντερ δεν έχει ικανοποιήσει φέτος με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους της ομάδας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Στο ματς με την Κύμη, μάλιστα, ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον 32χρονο παίκτη, δίνοντάς του το... μήνυμα πως δεν τον υπολογίζει.

Άλλωστε, εδώ και λίγο καιρό οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σε αναζήτηση 5αριού και το τελευταίο διάστημα υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Βινς Χάντερ.

Ο Ελόνου δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν και έχει κατά μέσο όρο 5.08 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 0.9 τάπες στην Basket League, ενώ στο Champions League 5.6 πόντου και 3.3 ριμπάουντ σε 11 ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα