Μαυροειδής: «Αποδεικνύομαι ανακόλουθος, αλλά πραγματικά πάμε για τη νίκη»

Μαυροειδής: «Αποδεικνύομαι ανακόλουθος, αλλά πραγματικά πάμε για τη νίκη»

Gazzetta team
Μαυροειδής: «Αποδεικνύομαι ανακόλουθος, αλλά πραγματικά πάμε για τη νίκη»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής υπογράμμισε για μια ακόμα φορά την αναγκαιότητα της νίκης στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κύμη (20/1, 16:30) στην Χαλκίδα.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Πάμε στη Χαλκίδα, να παίξουμε με την Κύμη. Είναι ένα δύσκολο ματς. Και δεν το γράφω για να το γράψω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Καταλαβαίνω, ότι έχουμε στενοχωρήσει τους οπαδούς μας φέτος. Εκτός έδρας δεν πάμε καθόλου καλά. Θέλω να πιστεύω, ότι αυτό θα τελειώσει στο ματς της Χαλκίδας. Έχουμε ανακτήσει ψυχολογία μετά την επιτυχία στην Πολωνία, κι ας μην κάναμε μεγάλη εμφάνιση.

Ξέρω, ότι κι εγώ, αναγκασμένος από συμβατική υποχρέωση προς την Λίγκα, σας γράφω συχνά για την ανάγκη να κατακτήσουμε επιτέλους την πρώτη μας νίκη, αλλά αποδεικνύομαι ανακόλουθος. Θέλω να ξέρουν όλοι, ότι κάνουμε σκληρές προπονήσεις και προσπαθούμε. Δεν είναι τυχαίες κάποιες νίκες στα ντέρμπι με τους παραδοσιακούς αντιπάλους μας. Αυτό σημαίνει, ότι έχουμε δυνατότητες.

Πρέπει να παίξουμε ομαδικά, πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας. Και όλα θα πάνε καλά. Είναι μονόδρομος τα επόμενα ματς για μας. Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα