Παπαθεοδώρου: «Δεν ταξιδεύει ο Κόνιαρης, μάθαμε να παίζουμε με απουσίες»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Δεν ταξιδεύει ο Κόνιαρης, μάθαμε να παίζουμε με απουσίες»

bet365

O ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο (20/1, 16:30) και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την απουσία του Αντώνη Κόνιαρη, αλλά ανέφερε πως η ομάδα του έχει μάθει να παίζει και με απουσίες.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα και έτσι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Λάρισα, σε αντίθεση με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, οποίος συμμετείχε στην προπόνησης και θα δώσει το παρών.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Καραμανώλης, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss, Lucky Jones.

H αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε οδικώς για τη Λάρισα το απόγευμα της Παρασκευής».

Παπαθεοδώρου: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το παιχνίδι με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο στο paokbc.gr: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για αυτούς. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να φύγουμε γρήγορα από τους ευρωπαϊκούς ρυθμούς μας και να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις τους αγώνες.

Είναι μια ομάδα που στηρίζεται σε νέους και έμπειρους Έλληνες παίκτες και σε μια τριάδα ξένων, με πρώτο από όλους τον Roeland Schaftenaar, που έχει ποιότητα και μπορεί να σκοράρει τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν θα ταξιδέψει μαζί μας. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πιστεύω ότι θα μπορέσει να μας βοηθήσει έστω και λίγο, καθώς προπονήθηκε σήμερα. Έχουμε μάθει να παίζουμε με απουσίες και πιστεύω ότι τα παιδιά που θα είναι στο ρόστερ, θα κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα