Ντάνιελς: «Ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαινε η δουλειά του Ρεθύμνου»

Gazzetta team
Ντάνιελς: «Ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαινε η δουλειά του Ρεθύμνου»

bet365

Ο Τράβις Ντάνιελς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του Ρεθύμνου και μίλησε για το προσεχές ματς με τον Πανιώνιο (20/01, 16:30).

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 35χρονος φόργουορντ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών: «Ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα έβγαινε η δουλειά μας. Το κλίμα πλέον είναι εξαιρετικό, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως όταν η ομάδα κερδίζει, άπαντες είναι ευχαριστημένοι. Για αυτό άλλωστε έχουμε έρθει εδώ. Για να παίρνουμε νίκες και για να διατηρήσουμε το Ρέθυμνο Cretan Kings ψηλά. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι μας για το εάν θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Στην συνέχεια πρόσθεσε για το ματς με τους «κυανέρυθρους»: «Το παιχνίδι του Σαββάτου (16:30) είναι πολύ σημαντικό, γιατί πρέπει να δώσουμε συνέχεια στη νικηφόρα πορεία μας. Να κάνουμε τη δουλειά μας και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Ο Πανιώνιος γνωρίζουμε πως έχει "καυτή" έδρα, αλλά εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας. Μπορεί να ακούγονται τετριμμένα, αλλά αυτά είναι πραγματικά τα “κλειδιά” για να πάρουμε ακόμη μία νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα