Σερέλης: «Η 3η θέση είναι ένα μικρό επίτευγμα»

Κάτια Πετροπούλου
Σερέλης: «Η 3η θέση είναι ένα μικρό επίτευγμα»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και ευχήθηκε τα καλύτερα στον Προμηθέα.

Ο προπονητής του Λαυρίου ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Θα ξεκινήσω θέλοντας να πω ότι σήμερα οι 2 ομάδες - εκπλήξεις, που κατά κόρον λέγεται από όλους τους μπασκετικούς ανθρώπους του πρωταθλήματος, απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στις θέσεις που είναι στο πρωτάθλημα. Γιατί ναι μεν οι άμυνες γενικότερα - η δική μας για πολύ μεγάλο διάστημα στο πρώτο ημίχρονο και του Προμηθέα σε μεγαλύτερο διάστημα στο δεύτερο - μπορεί να μην ήταν καλές, αλλά αν δεν υπάρχει ποιότητα επιθετική από τους παίκτες και τις ομάδες, μπορεί να μην είναι καλές οι άμυνες και το σκορ να είναι 65-62.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για άλλη μία φορά, διότι παλεύουν όλα τα παιχνίδια πολύ σκληρά. Θέλουν να πετύχουν για τον εαυτό τους και την ομάδα, το δείχνουν αυτό, κάθε φορά βγαίνουν διαφορετικοί πρωταγωνιστές. Στην ουσία πέτυχαν ένα κατόρθωμα για εμένα. Αν το λέγαμε πριν την αρχή του πρωταθλήματος ότι θα καταλήξουν να είναι στην 3η θέση του πρώτου γύρου, μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, να είναι ένα θέμα γοήτρου, αλλά είναι ένα μικρό επίτευγμα για αυτούς, και πρέπει να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου για αυτό.

Όσον αφορά το παιχνίδι συμφωνώ με τον Μάκη (σ.σ. Γιατρά) είμαστε χρόνια πολλά χρόνια φίλοι, οπότε μου επιτρέπεται να μιλάω έτσι, ο Προμηθέας διάβασε πολύ καλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στην άμυνα και επίθεση είχε καθαρό μυαλό, είχε μεγάλα σουτ του έδωσαν αυτοπεποίθηση, αλλά σε κάποιο διάστημα στο δεύτερο δεκάλεπτο προς το τέλος πιέσαμε πάρα πολύ στην άμυνα μας. Θέλαμε να προσπαθήσουμε να κλέψουμε την μπάλα να βάλουμε και εμείς κάποια μεγάλα σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Μας βοήθησε πάρα πολύ ο Μακένζι Μουρ, μας έδωσε ενέργεια και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Έβαλε 18 πόντους με 2/2 τρίποντα, τα οποία μας βοήθησαν πάρα πολύ.

Μας έδωσε αυτοπεποίθηση, οπότε αφού στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μπροστά στο σκορ και σε υψηλό σκορ, θεωρώ ότι είχαμε τον πρώτο λόγο για να κερδίσουμε, εφόσον παίζαμε και στην έδρα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε καλύτερα τον αγώνα, βγάλαμε αιφνιδιασμούς, βγάλαμε ξεκάθαρες φάσεις και στο τέλος νομίζω κερδίσαμε δίκαια ένα παιχνίδι που για μένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και παραμένει ο Προμηθέας μία ομάδα πάρα πολύ καλή, η οποία θα διεκδικήσει στο πρωτάθλημα υψηλές θέσεις στην βαθμολογία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί πραγματικά σχεδόν γέμισε το γήπεδο σήμερα. Ήταν πάρα πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, πολύ ωραία και με τους ανθρώπους του Προμηθέα, που ήρθαν στο γήπεδο δεν δημιουργήθηκε τίποτα. Φώναζαν και οι 2 πλευρές, νομίζω πως αυτή πρέπει να είναι η ατμόσφαιρα η οποία πρέπει να κυριαρχεί στα γήπεδα και ειδικά στα γήπεδα σαν τα δικά μας και του Προμηθέα, ώστε να επιστρέψουν ο κόσμος ο πραγματικός φίλαθλος και οι οικογένειες στο μπάσκετ.

Καλή συνέχεια στον coach στον φίλο μου τον Μάκη και στον Προμηθέα. Αφιερώνουμε την νίκη όπως έγινε και στον προηγούμενο αγώνα, στον Πρόεδρο, ο οποίος έχασε τον πατέρα του πριν από δύο εβδομάδες. Η διοίκηση παίζει μεγάλο ρόλο στην ομάδα. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα και πάλι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα