Τακιανός: «Αν δεν λειτουργήσουμε όπως θέλω, δεν έχουμε τύχη»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τακιανός: «Αν δεν λειτουργήσουμε όπως θέλω, δεν έχουμε τύχη»

bet365

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τα Τρίκαλα.

Το ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού δε συνδυάστηκε με νίκη αφού ο Κολοσσός επικράτησε των Τρικάλων.

Ο Φώτης Τακιανός στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε, «Ήταν ένα παιχνίδι που αντικειμενικά είχε πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας για εμάς. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή το μόνο που έχουμε να κάνουμε στο σημείο που είναι το πρωτάθλημα, μέσα από το παιχνίδι να κερδίσουμε ό,τι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είδαμε κάποια πράγματα που μπορεί να βασιστεί η ομάδα στο μέλλον. Όπως επίσης να αναγνωρίσουμε τα λάθη που έγιναν και συγκεκριμένα όταν ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ, το ανέτρεψε και σε μία δεδομένη στιγμή που θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις αμυντικά και επιθετικά.

Αυτό είναι ένα μάθημα για εμάς, εάν θέλουμε να κάνουμε νίκες απέναντι σε αντιπάλους που έχουμε τον ίδιο στόχο. Δεν έχω να πω πολλά. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης το τι θέλουμε και το τι κάνουμε. Είμαι δύο ημέρες με την ομάδα και αυτό το οποίο έχω συμφωνήσει με τον εαυτό μου είναι να δώσω το 100% για να μείνει η ομάδα των Τρικάλων στην κατηγορία. Θέλω να επισημάνω τη μεγάλη διάθεση των παικτών μας σε πολλά σημεία του παιχνιδιού.

Ειδικά στην άμυνα που υποχρέωσαν τον αντίπαλο σε 21 λάθη, που είναι μία ομάδα που έχει καλούς χειριστές και το αναφέρω αυτό γιατί θα γίνει το εφαλτήριο του χτισίματος της ομάδας μας. Δεν θεωρώ ότι η ομάδα έχει καμία τύχη, εάν δεν λειτουργήσει όπως έχω εγώ στο μυαλό μου, το αμυντικό κομμάτι. Η επόμενη αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμη για εμάς.

Θα μπούμε στο γήπεδο να δώσουμε το 100% και να διαχειριστούμε το στρες του αγώνα. Γιατί θα πρέπει να μηδενίσουμε τις πιθανότητες στραβοπατήματος. Δεν είναι μόνο η δουλειά μέσα στο γήπεδο, αλλά πως θα διαχειριστούμε τους παίκτες, ώστε το επόμενο Σάββατο να νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, παρά την πίεση του αγώνα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα