Σφαιρόπουλος: «Μπορεί να χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, δεν έχει σημασία»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σφαιρόπουλος: «Μπορεί να χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, δεν έχει σημασία»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε στον περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας που είχε η ομάδα του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος ούτε από το αποτέλεσμα ούτε από την απόδοση των παικτών του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην απώλεια του πλεονεκτήματος της έδρας, στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και στη μία μέρα προετοιμασίας που υπήρχε.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του, το ήθελε πιο πολύ το ματς και ήταν καλύτερος. Εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση και ενέργεια. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και γενικά κάθε φορά που προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι στο γήπεδο δεν πετύχαινε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και ενέργειας».

Για το πώς εξηγείται η έλλειψη ενέργειας: «Την Παρασκευή τελειώσαμε στη μία και παίξαμε Κυριακή μεσημέρι. Οι συνθήκες προετοιμασίας για αυτόν τον αγώνα δεν είναι ίδιες για τις δύο ομάδες. Η μία έχει μια μέρα να προετοιμαστεί μετά από παιχνίδι που τελείωσε αργά και η άλλη δεν είχε ευρωπαϊκό ματς, οπότε είχε μια εβδομάδα να το προετοιμάσει. Είναι το ίδιο; Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, είχε ενέργεια, το ήθελε πιο πολύ και φάνηκε στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει τρεις ήττες σε 11 αγώνες: «Μπορεί να χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Δεν έχει σημασία. Δεν ασχολούμαστε με αυτό. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Αν χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε όταν θα έρθει η ώρα και όταν θα είναι πλήρεις».

Αν φταίνε οι διαδοχικοί αγώνες ή οι τραυματισμοί: «Όλα μαζί».

Αν είχε εκνευρισμό η ομάδα του: «Όταν δεν πάει καλά το παιχνίδι, όταν δεν του βγαίνουν οι φάσεις, όταν δεν του βγαίνουν τα μαρκαρίσματα, δεν είναι ήρεμος ο παίκτης... Άνθρωποι είναι και αυτοί. Σε όλες τις ομάδες όταν κάτι δεν πάει καλά υπάρχει προβληματισμός. Το ίδιο και στον Ολυμπιακό».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχει ισχυρό σύνολο, παλεύει όλα τα παιχνίδια και μπράβο του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα