Γιαννακόπουλος: «Στόχος μας να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα»

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γιαννακόπουλος: «Στόχος μας να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα»

Γιαννακόπουλος: «Στόχος μας να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα»

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος έγραψε blog για την αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό. 

Το blog του Σάκη Γιαννακόπουλου ενόψει του αγώνα του Λαυρίου στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό....

«Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ήταν πολύ δύσκολη από ψυχολογικής πλευράς. Μετά τη νίκη μας επί της ΑΕΚ, η ομάδα είχε… αδειάσει ψυχολογικά και έπρεπε να βρούμε τρόπο ώστε να μην υπήρχε κάποια δυσάρεστη έκπληξη, από έναν αντίπαλο που διψούσε για μια νίκη. Ευτυχώς τα καταφέραμε αρκετά καλά και εκτός από το τρίτο δεκάλεπτο που χάσαμε τη συγκέντρωση μας, ήμασταν όπως έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Μια νίκη σημαντική που μας διατήρησε ψηλά στη βαθμολογία.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και σε αυτό το ματς, ο μοναδικός μας στόχος είναι να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα παίζοντας καλό μπάσκετ. Ουσιαστικά για μας αυτό το ματς είναι ένα διάλειμμα από μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων που είχαμε και μία σειράς επίσης δύσκολων αγώνων που έρχονται, μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Απέναντι σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης θα έχουμε μία καλή, μια ιδανική ευκαιρία για να δούμε σε τι σημείο έχουμε φτάσει και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Μόλις τελειώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ξεκουραστούμε και θα προσπαθήσουμε να γεμίσουμε μπαταρίες για τα επόμενα ματς.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Δύναμη»!

Best of internet