Πασκουάλ: «Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα τέλεια»

Πασκουάλ: «Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα τέλεια»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα τέλεια»

bet365

Μετά το τέλος του αγώνα με την Κύμη, ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε μεταξύ άλλων και για την γενική εικόνα του Παναθηναϊκού και υποστήριξε ότι θέλει να κάνει τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αρχικά αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Κύμη και τη νίκη του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι «πρώτα απ' όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στην Κύμη και να ευχηθώ τα καλύτερα για τη συνέχεια. Έκαναν εξαιρετικό ματς. Έτσι όπως αγωνίστηκαν ήταν δύσκολο για εμάς να φτάσουμε στην νίκη. Έπαιξαν με ενέργεια και συγκέντρωση και στην άμυνα και στην επίθεση».

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Και εξήγησε: «Ξεκινήσαμε καλά στην επίθεση, αλλά στην άμυνα δεν βρήκαμε ρυθμό. Στο δεύτερο δεκάλεπτο σταματήσαμε να σκοράρουμε. Δεν βρίσκαμε πάσες, κάναμε πολλές ντρίπλες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν πολύ βελτιωμένοι και φτάσαμε στην νίκη που τόσο θέλαμε».

Όσον αφορά το πώς βλέπει ο ίδιος την ομάδα του μετά από ένα χρόνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού, είπε: «Προσπαθούμε να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση. Όσο για την φιλοσοφία μας, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα τέλεια. Αυτό ήθελα από την πρώτη μέρα. Κάποια βράδια κάνουμε καλύτερη δουλειά από κάποια άλλα, όμως πάντα θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Να προετοιμαζόμαστε σοβαρά και να σεβόμαστε τους πάντες».

Για την κατάσταση του Κέι Σι Ρίβερς σχολίασε πως: «στο ημίχρονο ένιωσε αδιαθεσία, δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά αποφασίσαμε να τον αφήσουμε στα αποδυτήρια για να ξεκουραστεί. Θα πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο και ελπίζω ότι θα φανεί ότι δεν είναι τίποτα».

O Τσάβι Πασκουάλ κατέληξε μιλώντας για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τα όσα έχουν γίνει με τα «παράθυρα» της FIBA: «Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να μην πάρω θέση γι αυτό το θέμα, γι' αυτήν την κατάσταση. Ό,τι και να πω θα γίνω κακός με κάποιον, οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα γιατί δεν δημιούργησα εγώ αυτήν την κατάσταση. Όποιος την δημιούργησε ας βρει και την λύση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα