Μανωλόπουλος: «Απαράδεκτοι οι 50 πόντοι στο 20'»

Κάτια Πετροπούλου
Μανωλόπουλος: «Απαράδεκτοι οι 50 πόντοι στο 20'»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε στην κακή εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος στο τέλος από τους παίκτες του,

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα ματς που οι 50 πόντοι που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν κάτι το απαράδεκτο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, δεχθήκαμε μόλις 23 πόντους και αυτό νομίζω λέει όλη την αλήθεια για το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καθόλου καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στους προπονητές του, για την πολύ καλή δουλειά. Ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και ήρθαν για να κερδίσουν το ματς. Έπαιξαν πολύ κλειστά στην άμυνα, μας άφησαν τα σουτ, ενώ εμείς δεν σουτάραμε καλά.

Φάνηκε ότι μας επηρέασε το γεγονός ότι δεν είχαμε τα δύο τεσσάρια μας. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά που έπαιξαν στην θέση αυτή. Στα θετικά στοιχεία από το ματς, είναι τα 19 επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε».

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το κίνητρο των παικτών του, τόνισε: «Εννοείται, είναι το πρώτο πράγμα που είπα πριν από το παιχνίδι, ότι πρέπει να έχουμε κίνητρο. Τους είπα ότι ο Πανιώνιος είχε μεγαλύτερο κίνητρο. Η διαφορά ήταν τεράστια στο πως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και πως παίξαμε στο δεύτερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα