Τόμπσον: «Ξέρω πως η ομάδα χρειάζεται τους πόντους μου»

Τόμπσον: «Ξέρω πως η ομάδα χρειάζεται τους πόντους μου»

Gazzetta team
Τόμπσον: «Ξέρω πως η ομάδα χρειάζεται τους πόντους μου»
Ο Χόλις Τόμπσον μίλησε στο gazzetta.gr για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τπ Ρέθυμνο και τις «αναταράξεις» της ήττας από τον Παναθηναϊκό.

Ο Χόλις Τόμπσον έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που αποτυπώθηκε και στους πόντους του. Ο Αμερικανός τελείωσε τον αγώνα με το Ρέθυμνο έχοντας 16 πόντους, οι 14 εκ των οποίων μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο 25άχρονος φόργουορντ μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα με τους Κρητικούς και ξεκίνησε την αναφορά του λέγοντας πως, «αργήσαμε λίγο να βρούμε ρυθμό στο ματς. Όταν καταφέραμε να βγάλουμε 2-3 άμυνες, βρήκαμε πιο εύκολα καλάθια στην επίθεση. Βάλαμε και τα μακρινά σουτ και όλα έγιναν πιο εύκολα» για να συνεχίσει εξηγώντας την αιτία του κακού πρώτου ημιχρόνου, «νομίζω είχαμε λίγο εκνευρισμό στην αρχή. Δεν ξέρω αν προερχόταν από την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Οφείλουμε να μπαίνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Ο Τόμπσον αναφέρθηκε ύστερα από ερώτηση που έγινε τόσο στη δική του καλή απόδοση όσο και στους Ρόμπερτς, «Ο Μπράιαν είναι πολύ καλός παίκτης και το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει το πόδι στο γκάζι. Σήμερα ήταν πιο επιθετικός κάτι που μας ωφέλησε πολύ. Σε ό,τι αφορά τη δική μου απόδοση δε θα ήθελα να επεκταθώ. Μετακινήσαμε τη μπάλα γρήγορα στην επίθεση και βρήκα κάποια ελεύθερα σουτ. Ξέρω σίγουρα πως η ομάδα χρειάζεται τους πόντους μου».

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη η οποία, «είναι πολύ σημαντική, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Τον περιμένουμε πίσω για να μας βοηθήσει, αλλά κι εμείς πρέπει να βρούμε τρόπο να καλύψουμε το κενό του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα