Τρία ρεκόρ καριέρας ο Αγραβάνης!

Τρία ρεκόρ καριέρας ο Αγραβάνης!

Gazzetta team
Τρία ρεκόρ καριέρας ο Αγραβάνης!
Ο MVP της αγωνιστικής, Δημήτρης Αγραβάνης, έκανε φοβερή εμφάνιση με τα Τρίκαλα κι έκανε τρία ρεκόρ καριέρας!

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 3ης αγωνιστικής της Basket League, μετά την εμφάνισή του με τα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, ο Αγραβάνης μέτρησε 20 πόντους με 5/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 7/9 βολές, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 6 κερδισμένα φάουλ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος κι έκανε τρία ρεκόρ καριέρας - σε πόντους, ασίστ και ranking.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Τις κορυφαίες επιδόσεις του σε πόντους, ασίστ και ranking σε 141 ματς στην Basket League σημείωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης στη νίκη του Ολυμπιακού επί των Τρικάλων BC Aries.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε 20 πόντους, βελτιώνοντας κατά τρεις το ρεκόρ καριέρας του. Είχε 17 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρκαδικό της σεζόν 2015-16.

Ακόμη μοίρασε τέσσερις ασίστ, ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν οι τρεις που είχε από μία φορά τη σεζόν 2012-13 και τη σεζόν 2013-14.

Οι 32 βαθμοί του στο ranking αποτελεί επίσης την κορυφαία επίδοση της καριέρας του στην κατηγορία. Η προηγούμενη ήταν οι 21 βαθμοί που είχε εντός έδρας με τον Πανελευσινιακό τη σεζόν 2014-15 και στο εντός έδρας ματς με τον Αρκαδικό της σεζόν 2015-16.

Ακόμη ο Αγραβάνης με τα εννιά ριμπάουντ που είχε στο σημερινό παιχνίδι, έγινε ο 22ος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού. Έφτασε τα 336 και ξεπέρασε τους Ζεβροσένκο (330) και Ντάνστον (333)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα