Παπαθεοδώρου: «Είμαστε ΠΑΟΚ, τα αποτελέσματα μάς έχουν καταπλακώσει»

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε ΠΑΟΚ, τα αποτελέσματα μάς έχουν καταπλακώσει»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στο άγχος που υπήρχε λόγω της αναγκαιότητας για θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ προερχόταν από συνεχόμενες ήττες και το παιχνίδι με την Κύμη έμοιαζε με μονόδρονο ως προς το αποτέλεσμα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, «Από το σημερινό ματς κρατάμε τη νίκη, ήταν αυτοσκοπός. Το χρειαζόμασταν χωρίς διαπραγμάτευση με βάση τα αποτελέσματα που είχαμε. Τα καταφέραμε με περισσότερο άγχος από αυτό που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ο πρώτος λόγος είναι ότι ήμασταν ευάλωτοι στο 'ένας εναντίον ενός. Είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε 83 πόντους με 10 ασίστ. Είναι κάτι που μας ενοχλεί.

Είναι διαφορετικό να δέχεσαι 85 πόντους από μία επιπέδου Γκαζιαντέπ και 83 από μια ομάδα με το υλικό της Κύμης. Το σημαντικό είναι η νίκη που θέλω να πιστεύω ότι θα μας ξεμπλοκάρει και θα μας δημιουργήσει διάθεση. Ο αθλητής και η ομάδα τρέφονται από τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς έτσι όπως αρχίσαμε. Καλή συνέχεια και υγεία στην Κύμη.
Η ατομική μας άμυνα ήταν σε χαμηλό επίπεδο και η πνευματική μας κατάσταση δεν είναι τέτοια που να μας επιτρέπει να παίξουμε σε μεγάλο διάστημα με τον ίδιο ρυθμό. Το περίεργο είναι ότι το πνευματικό κομμάτι δεν μπορεί να επηρεάζει την άμυνα και όχι την επίθεση. Με την Γκαζιαντέπ περάσαμε τους 80 με πολλές χαμένες βολές και λέι απ. Θα πρέπει να στρώσουμε τον κ... μας κάτω και να παίξουμε άμυνα. Δεν είναι αυτές οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ, δεν φτιάξαμε έτσι την ομάδα.

Η δημιουργία στην επίθεση είναι σε καλύτερο επίπεδο από τα ματς με τον Άρη, τη Λούντβιγκσμπουργκ και τον Προμηθέα. Το δείχνουν οι ασίστ και οι πολλοί πόντοι. Έχουμε αλλάξει τα σχήματα μας και για να βρεθεί η χρυσή τομή χρειάζονται προπόνηση και χρόνος που δεν έχουμε λόγω των διαδοχικών αγώνων. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση, να μην κάνουμε λάθη αφέλειας.

Για τα εύκολα φάουλ του Κλάσεν: «Δεν θέλω να αναφέρομαι ατομικά, δεν είναι ωραίο να στιγματίζεις κάποιον. Έχουμε πολλά θέματα να λύσουμε. Δεν έχουμε δημιουργήσει αυτήν την ομάδα για να δεχόμαστε πολλούς πόντους. Αυτό το θέμα με τον Κλάσεν πρέπει να το δούμε μαζί με τα άλλα, πρέπει να βλέπουμε την ομάδα και όχι κάποιον παίκτη μεμονωμένα.

Πρέπει να ανεβάσουμε τον ενθουσιασμό μας, είμαστε ο ΠΑΟΚ. Τα αποτελέσματα μας έχουν καταπλακώσει και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Για το rotation: «Πρέπει να το αλλάξουμε. Μια ομάδα που παίζει Τετάρτη και Σάββατο δεν μπορεί να χρησιμοποιεί παίκτες για 35 λεπτά. Πρέπει να βασιστούμε σε περισσότερους παίκτες. Δεν θα κάνουμε όμως χάρη σε κάποιον για να μεγαλώσουμε το rotation».

Για το αν υπάρχει κενό στο “4”: «Ο Μαργαρίτης σήμερα ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Αυτήν την εικόνα είχε στην προετοιμασία, δεν άρχισε καλά τη σεζόν όμως δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Η ομάδα έχει ρόστερ που το εμπιστευόμαστε. Δεν θεωρώ ότι στην πρώτη δυσκολία θα πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είμαστε εδώ για να εμπνεύσουμε τους παίκτες για να μας βοηθήσουν. Σήμερα βοήθησαν όλοι αρκετά αλλά αυτό δε φτάνει για να παίξουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Για τον Χαραλαμπόπουλο: «Είναι σε φάση επανένταξης. Ίσως αρχίσει με την ομάδα την επόμενη εβδομάδα. Περιμένουμε την έγκριση των γιατρών για να τον έχουμε μαζί μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα