Σερέλης: «Παίξαμε τραγική άμυνα»

Σερέλης: «Παίξαμε τραγική άμυνα»

bet365

Το Λαύριο ηττήθηκε από τα Τρίκαλα και ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης και τραγικής άμυνας.

Ο Σοντρε Τζόουνς σκόραρε 32 πόντους στην άμυνα του Λαυρίου και ήταν λογικό ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας να έχει παράπονα από τους παίκτες του.

Ο Χρήστος Σερέλης μετά τη λήξη του αγώνα ανέφερε, «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι το οποίο πιστεύω ότι μπορεί πολύ εύκολα να αναλυθεί και βάση των αριθμών. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα μας, χωρίς συγκέντρωση, χωρίς ενέργεια και πάθος το οποίο χρειάζεται σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας και ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά είναι όλα τα χρόνια στην Α1 δυνατή στην έδρα της.

Παρόλο που το είχαμε πει και το περιμέναμε και παρόλο που είχαμε παίκτες που γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Α1 και τι έδρες θα αντιμετωπίσουμε και τι ομάδες, στην ουσία από την άμυνα μας κατά κύριο λόγο χάσαμε διότι κατορθώσαμε να βάλουμε σε ρυθμό τα Τρίκαλα για σαράντα λεπτά και κυρίως τον πόιντερ ο οποίος είναι ένας καλός παίκτης και εμείς τον κάναμε να φαίνεται ακόμα καλύτερος με την τραγική άμυνα την οποία παίξαμε πάνω του. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα