Οι 32 σερί νίκες του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Οι 32 σερί νίκες του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ!

bet365

Τους αριθμούς που ξεχωρίζουν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (15/10, 18:00) συγκέντρωσε ο ΕΣΑΚΕ, με τους «πρασίνους» να μετρούν 32 σερί εντός έδρας νίκες απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

Για 82η φορά στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League θα τεθούν αύριο (15/10, 18:00) αντιμέτωποι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» μετρούν 32 συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχοι αφού η τελευταία φορά που ο Δικέφαλος του Βορρά «απέδρασε» με το διπλό από την Αθήνα ήταν στις 21 Μαρτίου 1998.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σε μία χρονιά στην οποία οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν επτά φορές (πέντε στους τελικούς των πλέι οφ) ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 66-65 χάρη σε καλάθι του αείμνηστου Κόνραντ ΜακΡέι (Αλβέρτης 26, Ράτζα 10 – Στογιάκοβιτς 18, Νικολαίδης 11). Έκτοτε ο Παναθηναϊκός Superfoods και στη διάρκεια αυτού του σερί των 32 εντός έδρας νικών, υποχρέωσε τον αντίπαλο του σε κάποιες οδυνηρές ήττες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την περίοδο 2008-09 μέχρι και πέρσι, ο Παναθηναϊκός Superfoods νίκησε τον ΠΑΟΚ πέντε φορές με διαφορές 40+ πόντων. Αυτές είναι και οι μεγαλύτερες ήττες στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σε σύνολο 81 αγώνων στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992) ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει 63 νίκες έναντι 18 του ΠΑΟΚ ενώ ειδικότερα στα παιχνίδια της Αθήνας, η αντιστοιχία νικών είναι 39 για το «τριφύλλι» και τέσσερις για τον «Δικέφαλο».

Όσο για τις κορυφαίες επιδόσεις σκοραρίσματος για κάθε πλευρά, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στον 1ο ημιτελικό των πλέι οφ του 2014 σημείωσε αυτήν του Παναθηναϊκού Superfoods με 32 ενώ ο Μπάνε Πρέλεβιτς κρατάει ακόμη εκείνη του ΠΑΟΚ. Είχε σημειώσει 28 πόντους στο πρώτο από αυτά τα 43 παιχνίδια που έγιναν στην Αθήνα.

Αυτά σε σχέση με το παρελθόν αυτών των αναμετρήσεων. Ως προς το αυριανό παιχνίδι…

*Ο Κρις Σίνγκλετον χρειάζεται τρεις εύστοχες βολές για να φτάσει τις 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Με δύο πόντους ο Κέι Σι Ρίβερς θα συμπληρώσει 300.

*Με έξι ριμπάουντ ο Τζέιμς Γκιστ θα γίνει συνολικά ο 10ος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού Superfoods και ο 5οςξένος του που θα φτάσει τα 600.

*Επτά ασίστ χωρίζουν τον Νικ Καλάθη από τις 700.

*Με τρεις πόντους ο Απόλλων Τσόχλας θα μπει στην πρώτη 20άδα των σκόρερ του ΠΑΟΚ στα χρόνια της Stoiximan.gr Basket League. Έχει 671 και μπροστά του με 673 είναι οι Ευθύμης Ρεντζιάς και Νόρμαν Νόλαν.

*Τέσσερα ριμπάουντ θα είναι αρκετά για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη ώστε να γίνει ο 4ος ριμπάουντερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Έχει 465, τρία λιγότερα από τον Ουόλτερ Μπέρι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα