Μία «ανάσα» από τριετή ανανέωση με Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ

Μία «ανάσα» από τριετή ανανέωση με Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ

Μία «ανάσα» από τριετή ανανέωση με Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr βρίσκεται κοντά σε ανανέωση με τον Ολυμπιακό για τα τρια επόμενα χρόνια.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τοους «ερυθρόλευκους» ώστε να διατηρήσουν τα δικαιώματά του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει τη διάθεση του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου να ανανεώσουν τη συνεργασία με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ όταν οι περισσότεροι τον έστελναν από τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πάλι, απομένουν λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Μάρκο Γέλιτς, ατζέντης του Σέρβου σέντερ βρέθηκε στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα και συναντήθηκε με τους διοικούντες του Ολυμπιακού. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία ως προς την ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια κρατώντας τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη.

Το νέο συμβόλαιο περιλαμβάνει όπως και το προηγούμενο το ΝΒΑ out για τους Σαν Αντόνιο Σπερς (με αυξημένη ρήτρα τα επόμενα χρόνια), αλλά στην περίπτωση που μείνει τελικά στην Ευρώπη ο «Μίλου» τότε θα παίξει στον Ολυμπιακό. Ακόμη κι αν φύγει για το ΝΒΑ κι επιστρέψει τότε πάλι στα ερυθρόλευκα θα ντυθεί αφού οι Πειραιώτες διατηρούν τα «ευρωπαϊκά» του δικαιώματα.

Φυσικά όλα αυτά δε θα γίνουν με το αζημίωτο αφού οι απολαβές στον Μιλουτίνοφ θα αυξηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αξίζει να αναφερθεί πως αρκετές ομάδες της Euroleague είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ωστόσο η επιθυμία και των δύο πλευρών για παραμονή στον Ολυμπιακό για τρεις ακόμη σεζόν ήταν εμφανής κι έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Για την ολοκλήρωση του deal είναι ενήμεροι και οι Σπερς οι οποίοι έχουν τα δικαιώματα του παίκτη σε ό,τι αφορά το ΝΒΑ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα