Απόλλων Π.: Ευχαρίστησε τον γιατρό του Λαυρίου για τη βοήθεια του στο έκτακτο πρόβλημα του Χριστόπουλου

Ο Γιάννης Χριστόπουλος στον πάγκο του Απόλλωνα Πάτρας

bet365

Ο Ζακ Μελάγιες, ο γιατρός του Λαυρίου, βοήθησε τον προπονητή του Απόλλωνα στο μεταξύ τους παιχνίδι και η ομάδα της Πάτρας ευχαρίστησε τον ίδιο και τον σύλλογο.

Στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η δράση στην 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, το Λαύριο υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Πάτρας και κατάφερε να επικρατήσει με 82-75, αποκτώντας έτσι πλέον διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιάννης Χριστόπουλος, αντιμετώπισε έκτακτο πρόβλημα υγείας. Ο γιατρός των γηπεδούχων, Ζακ Μελάγιες πρόσφερε ιατρική βοήθεια ενώ στη συνέχεια συνέδραμε ώστε μετά το τέλος του ματς να του παρασχεθεί περαιτέρω φροντίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας

Η ΚΑΕ Απόλλων Carna ευχαριστεί την ΚΑΕ Λαύριο Megabolt και ιδιαίτερα τον γιατρό της, Ζακ Μελάγιες για την βοήθεια του στην αντιμετώπιση ενός έκτακτου προβλήματος υγείας που είχε ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Χριστόπουλος κατά την διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα.

Το πρόβλημα του προπονητή μας αφορούσε ΩΡΛ μας και ο Ζακ Μελάγιες εκτός από την ιατρική του βοήθεια, συνέδραμε ώστε ο Γιάννης Χριστόπουλος να επισκεφτεί μετά το τέλος της αναμέτρησης, τον ΩΡΛ Δημήτρη Παπαευθυμίου τον οποίος επίσης ευχαριστούμε για την φροντίδα του.

@Photo credits: eurokinissi, ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα