Περιστέρι: Ο Ράγκλαντ σφράγισε τη νίκη επί του Άρη και βγήκε MVP of the Week

Περιστέρι: Ο Ράγκλαντ σφράγισε τη νίκη επί του Άρη και βγήκε MVP of the Week

Ο Τζο Ράγκλαντ του Περιστερίου.

bet365

Ο Τζο Ράγκλαντ οδήγησε το Περιστέρι bwin στη νίκη επί του Άρη και αναδείχτηκε MVP of the Week στη Stoiximan Basket League, παίρνωντας τη σκυτάλη από τον συμπαίκτη του στην ομάδα των δυτικών προαστίων, Τρέβορ Τόμπσον.

Παίκτης του Περιστερίου bwin αναδεικνύεται για δεύτερη συνεχή εβδομάδα MVP of the Week στη Stoiximan Basket League. Την περασμένη εβδομάδα Πολυτιμότερος ήταν ο Τρέβορ Τόμπσον και τον ακολούθησε ο Τζο Ράγκλαντ για τις επιδόσεις του στη νίκη επί του Άρη.

Είναι η δεύτερη φορά που ο 34χρονος γκαρντ των «κυανοκίτρινων» αναδεικνύεται MVP of the Week. Είχε κερδίσει τον τίτλο μετά τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστική της κανονικής περιόδου με 38 βαθμούς στο ranking.

Την ίδια επίδοση πέτυχε και στην εντός έδρας νίκη του Περιστερίου bwin επί του Άρη για την 21η αγωνιστική, με την οποία οι «κυανοκίτρινοι» εξασφάλισαν την τρίτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου..

Ο Ράγκλαντ σκόραρε 23 πόντους με 9/9 βολές, 4/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, κερδίζοντας 3 ριμπάουντ και 8 φάουλ, μοιράζοντας 11 ασίστ, και κάνοντας ένα φάουλ, δύο κλεψίματα και τρία λάθη σε 30:23.

Η επίδοση του Ράγκλαντ ήταν η καλύτερη στις αναμετρήσεις του προηγούμενου διημέρου (16 και 17/3).

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα