Καστρίτης: «Ο Άρης να κλείσει τη χρονιά όπως πρέπει» (vid)

Newsroom
Γιάννης Καστρίτης

bet365

Ο Άρης έμεινε εκτός τετράδας μετά την ήττα από το Περιστέρι bwin στο κλειστό της Τζον Κένεντι και ο Γιάννης Καστρίτης παραδέχτηκε πως οι «κίτρινοι» διανύουν μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Ο Άρης έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες μετά το 84-62 από το Περιστέρι για την 21η και προτελευταία αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Έτσι οι «κίτρινοι» έμειναν εκτός τετράδας και ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε έμφαση στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τον Άρη.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε: «Πολλά συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη δίκαιη νίκη του. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Σήμερα ήλεγχαν το ματς από την αρχή ως το τέλος. Διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο με πολλούς τραυματισμούς. Δεν κάνουν προπόνηση πάνω από οκτώ άτομα. Πολλά παιδιά παίζουν τραυματίες. Ολα αυτά σε τέσσερις μήνες που η ομάδα έδωσε παραπάνω από το 100% και είναι δύσκολο απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στο peak των στόχων τους. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά επειδή βιώνουμε την κατάσταση κάθε μέρα, θα δουλέψουμε με υπομονή και θα περιμένουμε τους παίκτες να επιστρέψουν, ώστε να κλείσουμε τη χρονιά όπως πρέπει».

@Photo credits: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα