Κασελάκης: «Τελικός το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Νίκος Καρφής
Κασελάκης: «Τελικός το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ»

bet365

Ο Λεωνίδας Κασελάκης στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το ματς του Περιστερίου με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 5η αγωνιστική του BCL.

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς του μέσα στη σεζόν θα παίξει το Περιστέρι Βwin. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα κοντραριστει με Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας και την «Savaria Arena». Το ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη (13/3, 21:00, Cosmote Sport 5) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των «16» του Basketball Champions League. Οι Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης βρίσκονται στο 1-3 στον όμιλο, ενώ οι Ισραηλινοί έχουν 3 νίκες και 1 ήττα μέχρι τώρα.

Για το ματς μίλησε ο αρχηγός Λεωνίδας Κασελάκης που χαρακτήρισε το ματς... τελικό.

«Αντιμετωπίζουμε την Χάποελ Ιερουσαλήμ σε ουδέτερο γήπεδο, για μας είναι ένας τελικός. Ξέρουμε ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League ως την τελευταία αγωνιστική.

Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία μας είχε κερδίσει με buzzer beater στο γήπεδο μας. Ήταν μια πολύ σκληρή ήττα για μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τη χτυπήσουμε στις αδυναμίες της, να είμαστε επιθετικοί και για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι και σκληροί σε άμυνα και επίθεση», ήταν τα λόγια του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα