Stoiximan Basket League: Ο Τόμπσον αναδείχθηκε MVP της εβδομάδας

Stoiximan Basket League: Ο Τόμπσον αναδείχθηκε MVP της εβδομάδας

Newsroom
Τρέβορ Τόμπσον

bet365

Ο Τρέβορ Τόμπσον του Περιστερίου με την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας αναδείχθηκε ο MVP της εβδομάδας στην Stoiximan Basket League.

Το Περιστέρι bwin πέτυχε μια σημαντική νίκη επί του Απόλλωνα, στην κούρσα που κάνει για να διατηρηθεί στην 3η θέση της Stoiximan Basket League. Αυτή νίκη για την 20ή αγωνιστική έφερε την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη σε ρεκόρ 13-7, με τον Τρέβορ Τόμπσον να αναδεικνύεται ο MVP της εβδομάδας.

Ο Αμερικανός σκόραρε 14 πόντους (6/8 δίποντα, 2/2 βολές) και μάζεψε 8 ριμπάουντ, έχοντας 26 μονάδες στο ranking.

«Ο Τρέβορ Τόμπσον γίνεται ο δεύτερος παίκτης του Περιστερίου bwin που αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week την φετινή σεζόν.

Είχε προηγηθεί ο Τζο Ράγκλαντ την 16η Εβδομάδα της Stoiximan Basket League στην νίκη των «κυανοκίτρινων» επί του Αμαρουσίου (95-72) με 38 βαθμούς στο ranking, 19 πόντους και 12 ασίστ. Ο 30χρονος ύψους 2μ.13 Τρέβορ Τόμπσον στη νίκη του Περιστερίου bwin στην Πάτρα επί του Απόλλων Carna συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο ranking, επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών των νικητριών ομάδων των αναμετρήσεων του προηγούμενου διημέρου για την 20η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Ο Αμερικανός σέντερ πέτυχε 14 πόντους με 2/2 βολές και 6/8 δίποντα, πήρε 8 ριμπάουντ, έδωσε μια ασίστ, έκανε 2 κοψίματα, 4 φάουλ και κέρδισε ένα φάουλ σε 17’ και 35’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα