ΑΕΚ: Εκτός δράσης ο Μόργκαν με πρόβλημα στον αγκώνα

ΑΕΚ: Εκτός δράσης ο Μόργκαν με πρόβλημα στον αγκώνα

Τζόρνταν Μόργκαν

bet365

Ο Τζόρνταν Μόργκαν αποκόμισε μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Προμηθέα και θα μείνει εκτός δράσης, όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Προβλημάτων... συνέχεια στην ΑΕΚ. Ο Τζόρνταν Μόργκαν είναι ο τελευταίος άτυχος, καθώς θα μείνει εκτός δράσης με μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα. Ο Αμερικανός σέντερ τραυματίστηκε σε μία φάση απέναντι στον Χάιμε Ετσενίκε, την περασμένη αγωνιστική της Stoiximan Basket League στο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα.

Μία φάση μάλιστα που ξεσήκωσε... θύελλα αντιδράσεων ακόμα και από τον ίδιο τον παίκτη, με τον Μόργκαν να τοποθετείται δημόσια, στο instagram. Εκεί ο Αμερικανός σέντερ αναφέρει πως το μαρκάρισμα ήταν σκόπιμο και τώρα θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διάστημα μεγαλύτερο από έναν μήνα, με τον Μόργκαν έτσι να χάνει φυσικά το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ένα μέρος από τον 3ο γύρο.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Μόργκαν έχει ήδη ξεκινήσει την αποθεραπεία του, χωρίς όμως να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής. Με την ΑΕΚ να έχει στα πιτς και τον Τζάστιν Τίλμαν από τις 12 Φεβρουαρίου, ενώ ο Δημήτρης Φλιώνης ακολουθεί θεραπεία.

Η φάση του τραυματισμού του Μόργκαν

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα