Παπαθεοδώρου: «Έχουμε αρκετά θέματα να λύσουμε με τραυματισμούς»

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε αρκετά θέματα να λύσουμε με τραυματισμούς»

Newsroom
Ηλίας Παπαθεοδώρου

bet365

Στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά τη βαριά ήττα από την Καρδίτσα για τη 13η αγωνιστική της Basket League.

Ο Προμηθέας ηττήθηκε κατά κράτος στην Καρδίτσα, δεχόμενος 100άρα από την τοπική ομάδα για τη 13η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στους τραυματισμούς που έχει να διαχειριστεί η ομάδα του, ενόψει και της κρίσιμης αναμέτρησης απέναντι στη Λε Μαν (Τρίτη 9/1 - 20:30) για να... κλειδώσει η πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League.

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου

«Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για τη νίκη της. Την άξιζαν 100% γιατί έπαιξαν πάρα πολύ καλά από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαν ενέργεια, συγκέντρωση, εκτέλεσαν σωστά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Εμείς πρέπει να επιστρέψουμε και να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται αρκετοί παίκτες μας. Έχουμε αρκετά θέματα να λύσουμε με τραυματισμούς από το παιχνίδι με τη Λε Μαν στη Γαλλία. Πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση των παικτών μας και να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το δεύτερο παιχνίδι του Basketball Champions League με τη Λε Μαν. Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για τη νίκη και την όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα